Ekspres-muligheder


Til forsendelser der haster særligt meget, tilbyder vi en Ekspres-service . Hvis din bestilling skal sendes til et af de lande der er angivet her under “Ekspres” , kan du vælge “Ekspres” ved at afmærke denne valgmulighed i afkrydsningsfeltet under bestillingen. Kontakt vores kundeservice i tilfælde af en ekspres-levering til andre lande.

De ekstraomkostninger, der opstår i forbindelse med ekspres-leveringer i de enkelte lande, kan også ses her under “Ekspres” . Prisen for leveringer i lande, der ikke er vist i tabellen, beregnes efter vægt.

Mulig forsinkelse af leveringen:

  • Hvis din bestilling indeholder produkter, der er trykt med digitale transfermotiver, udføres ekspres-leveringen næste hverdag efter den tilstræbte leveringsdato.
  • Hvis du betaler din bestilling mod forudbetaling, udføres ekspres-ordren først, når beløbet er indsat på vores konto. Som regel udskydes den tilstræbte leveringsdato med mindst 3 dage. Kontakt i givet fald din bank om betingelserne for en hurtig overførsel.
  • Hvis der ligger en helligdag mellem bestillingsdatoen og den tilstræbte leveringsdato, udskydes ekspres-leveringen med 1 hverdag.

Angiv venligst et telefonnummer , som vi kan kontakte dig på i dagtimerne, så vi kan ringe til dig hvis der skulle opstå komplikationer.

Hvis du ikke har haft held med ekspres-leveringen, beder vi dig sende en kort meddelelse til vores Service-Team.

Har du ikke fundet svaret?

Vores serviceteam hjælper dig med alle spørgsmål vedrørende Spreadshirt.

Til kundeservice

Her finder du os også:

Kampagner, rabatter, nyheder: Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Spreadshirt!
Tilmeld

Regelmæssigt og i rette tid i din indbakke

  • Eksklusive kampagner og rabatkuponer
  • Nye produkter
  • Vores sjoveste og mest populære T-shirt-idéer
Spreadshirt anvender udelukkende din mailadresse til at sende dig info-mails. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet.
+45 69918770 Vi taler engelsk! Man-fre kl. 9-18 Kontakt Hjælp Din bestilling