»Hvis det er min opgave, at hjælpe andre, hvad laver så de andre?«

Elmar Kühn,
Global Manager Customer Service

jobs.spreadshirt.net


Vi har ikke et arbejde. Vi har en mission

I 2002 havde vi en simpel idé: Vores kunder designer deres egen T-shirt online, vi trykker den og sørger for, at de den får leveret hjem. Og dem, der ikke blot vil købe men også sælge shirts med deres budskab på, kan gratis åbne deres egen butik med Spreadshirt. Den idé fængede - og derfor har vi lige siden 2006 haft en ny mission: Spreadshirt skal blive til DEN kreative platform for individualiseret tekstiltryk i hele verden.

Og det er vores alvor: Grundlagt i 2002 uden startkapital, har Spreadshirts medarbejdere – i dag er det mere end 450 verden over - i løbet af få år gjort os til en global player inden for T-shirts og individualiserede mærker. De inspirerer kunder i mere end 40 lande til at kreere, købe og sælge individuelt tøj. Dvs. Spreadshirt sørger for, at alle kan blive designer - og selv kan udtrykke sig gennem deres tøj.

Spreadshirts udbud begejstrer firmaer og foreninger, kunstnere og bloggere, prominente og privatpersoner: mere end 400.000 Spreadshirt shops har åben døgnet rundt. Også juryer har været begejstret og har f.eks. tildelt os Den Tyske Internetpris og Hewlett Packard Business Innovation Award.

For at skrive videre på vores succeshistorie og kunne opfylde flere missioner leder vi efter entusiaster, der realiserer deres ideer med begejstring, vilje til at gøre en indsats og humor. Hvis vi ikke skal give afkald på dig i den sammenhæng, så send en ansøgning!


Vores jobtilbud   Job hos Spreadshirt   RSS-Feed

Spreadshirt says Thank You!

Kampagner, rabatter, nyheder: Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Spreadshirt!
Tilmeld

Regelmæssigt og i rette tid i din indbakke

  • Eksklusive kampagner og rabatkuponer
  • Nye produkter
  • Vores sjoveste og mest populære T-shirt-idéer
Spreadshirt anvender udelukkende din mailadresse til at sende dig info-mails. Du kan til enhver tid afbestille nyhedsbrevet.
+45 69918770 Vi taler engelsk!
Man-fre kl. 9-18
Kontakt Hjælp Din bestilling