Fri fragt ved bestillinger for mindst 220 kr
Gælder til og med 20.02.2017. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten kan ikke anvendes på gavekort. Rabatten kan anvendes ved bestillinger på max 5 produkter. Kan ikke anvendes i kombination med mængderabatter. Rabatten kan kun anvendes på www. spreadshirt.dk og gælder ikke i Spreadshirt Partnershops.
FSKTDK
Indløs dit kode

Lignende designs

Mere
Ønskeliste
Dovenskab er et tegn på intelligens! - Dame premium T-shirt
Ønsker du at redigere design?

Dovenskab er et tegn på intelligens!

Vælg en størrelse
S
M
L
XL
XXL
3XL
Vælg et andet produkt
210 kr
Inkl. moms,
Til indkøbskurv
210 kr

Flere produkter

Produktdetaljer
Beskrivelse
Dame premium T-shirt
Normal
  • Figursyet T-shirt til kvinder. 100 % bomuld
  • mærke: Spreadshirt
Spreadshirt-kollektionen forener de allerbedste trykresultater med fremragende kvalitetsprodukter. Det ekstraordinært store udvalg af størrelser garanterer den perfekte pasform til både store og små. Premium-T-shirten kan kombineres på et utal af måder - udenpå og inderst inde.
  • Vi anbefaler! Topkvalitet og perfekte resultater med alle trykmetoder
  • Enhedsfarver i alle herre-, dame- og børnestørrelser
  • Bæredygtig og fair produktion
  • Slidstærk kvalitet: 150 g/m²
  • Materiale: 100% bomuld (charcoal og blåmeleret: 50% bomuld, 50% polyester; gråmeleret: 85% bomuld, 15% viskose; bordeaux meleret og marineblå meleret: 65% bomuld, 35% polyester)

Bemærk: Vores premium T-shirt fremstilles nu med et kontrastfarvet bånd i nakken. Afhængigt af lagerbeholdning kan din bestilling i en periode indeholde shirts både med og uden farvet bånd i nakken.
Størrelsestabel
S
M
L
XL
XXL
3XL
A (cm)
65.0
67.0
69.0
71.0
73.0
75.0
B (cm)
42.0
45.0
49.0
52.0
55.0
58.0

Designdetaljer

Dovenskab er et tegn på intelligens!
I fred ligger styrke! Har altid været den drivende kraft bag de bedste opfindelser var dovenskab! Fordi manden var for doven til at gå, han opfandt bilen, fordi han var for doven selv at tilberede pizza service og fordi han var for doven til at have sex hver aften fjernsyn ... . Hvis du er for doven til at tænke hver dag nye om, hvad du skal sætte på, så bestil den bedst svarende til 10 af disse skjorter!
Tags: vittig, velsmagende, smart, lægge, liv, levende, kunstner, joke, intelligent, intelligens, humor, gave, frække, dovne, dovenskab, afslappet, afslapning, T-shirt, Survivalist, Loger
Designer
mohrakel
Land:
Tyskland