Spreadshirt Hilfe

Hvordan vælger jeg motiver i T-shirt-designeren?

Søgning af motiver

I T-shirt-designeren åbnes et vindue under "Søg et motiv", som viser alle motiver, der er til rådighed. Da der kun vises et par motiver pr. side, kan du klikke gennem siderne med pileknapperne nede.

Hvis du leder efter et motiv om et bestemt tema, indtast et søgeord i søgefeltet. De fleste motiver er beskrevet med stikord og kan på den måde findes. Dit søgeord kan du slette igen med den lille x-knap ved siden af søgefeltet.

Vælg blandt kategorier og underkategorier for at begrænse søgningen efter det passende motiv. Bemærk: Hvis du har indtastet et søgeord, er dette også aktivt, når du vælger kategorier.

Motiver med grå baggrund

Hvis et motiv i motivoversigten vises med grå baggrund, kan det ikke trykkes på det aktuelt valgte produkt. Det skyldes enten motivets filformat eller motivstørrelsen.

Hvis det ved motivet drejer sig om et fotografi eller en anden pixelgrafik, kan det kun trykkes i digitaltryk. Digitaltryk er desværre ikke anvendelig på alle produkter. Hvorfor får du at vide her og hvilke produkter kan trykkes i digitaltryk her.

Hvis motivet er for stort til det valgte trykområde, vises det også med grå baggrund.

Motivprovisioner

Alle motiver i T-shirt-designeren stammer fra Spreadshirt Community (og et par fra os selv). Brugerne designer motiver, uploader dem og offentliggør dem. Herved bestemmer de en provision, som de får godskrevet ved hvert salg. Du kan se provisionens beløb, når du bevæger musen over motivet i motivoversigten.