Certifikater og segl

Kvalitet og ansvar disse værdier er centrale for Spreadshirt. Når det handler om tekstiler, kan tildelte certifikater og kvalitetsstempler rumme megen information. De viser, om en producent holder sig til gældende standarder, og om den pågældende vare er fremstillet på fair og miljøgodkendte betingelser. Der er ligeledes opmærksomhed på aktualitet: Alle certifikater skal fornys regelmæssigt.

Du kan se, hvilke kvalitetsstempler, certifikater og medlemskaber vore producenter kunne fremvise ved sidste opgørelse (10/2020) ud fra den følgende liste – som ikke gør krav på at være fuldstændig. Hvis du klikker på de enkelte mærker, lander du på den relevante hjemmeside. I tillæg får du at vide, om producenten har underskrevet vores adfærdskodeks.

Hvis du har yderligere spørgsmål til vore produkter eller producenter, er du velkommen til at kontakte vores venlige Service-Team.

Tøj

Anvil

Anvil er et datterselskab under Gildan Activewear Inc. Dette label ser det som sin fornemste opgave at hylde kundernes enestående karakter. Fokus er på pasform og komfort, så alle kan finde deres yndling lige her. T-shirts fra Anvil er certificerede efter Öko-Tex® Standard 100.

www.anvilknitwear.com

AWDis

https://shop.ralawise.com

B&C

Der bliver ikke indgået kompromiser hos den belgiske producent B&C: Alle T-shirts, poloshirts og sweatshirts er Öko-Tex® Standard 100-certificerede. Som medlem af Business Social Compliance Initiative (BSCI) og Fair Wear Foundation (FWF) forpligter firmaet sig også til at overholde høje sociale standarder hos alle underleverandører.

www.bc-collection.eu

BabyBugz

Blidt til baby: Babybugz er småbørnslinjen fra den britiske tekstilproducent Mantisworld. Det komplette produktsortiment er Öko-Tex® Standard 100-certificeret. Producenten undgår endvidere nikkel, som udløser allergi, i lynlåse og trykknapper.

www.mantisworld.com

BagBase

BagBase er Beechfield Brands´ taskekollektion.

www.bagbase.com

Beechfield

Hos Beechfield er man sikret fair og miljøvenligt producerede caps og huer. Producenten garanterer socialt ansvar, miljøhensyn og overholdelse af al relevant lovgivning samt regelmæssig kontrol af firmaets etiske retningslinjer. Både i egne produktionsenheder og hos alle samarbejdspartnere.

www.beechfield.com

Bella + Canvas

Sund livsstil og socialt ansvar: Hos Bella snakker de ikke bare om det, de handler - og SÅ er der noget at tale om: Bygningerne, som huser firmaet, varmes op med solvarme, alle firmabiler er hybridbiler, man anvender FSC-certificeret papir og deltager i plant-et-træ-kampagner. Inspirerende!

www.bellacanvas.com

Build your Brand

Skal det være cool og casual, så skal det være streetwear fra Build your Brand. Går du efter en trendy urban stil, så læs videre her. Men temaet social ansvarlighed er også af stor vigtighed for Build your Brand. Som medlem af Business Social Compliance Initiative (BSCI) forpligter producenten sig til høje sociale standarder fra alle underleverandører.

  • Certificeringer og stempler: BSCI

www.buildyourbrand.de

Continental Clothing

"Handling nu". Continental Clothing Company gjorde dette princip til deres mission og udløste med deres EarthPositive kollektion en sand revolution i økotekstil-branchen, da de nedbragte deres produktionsemissioner med op mod 90 %. Den hippe producent, der stadig i dag er et mellemstort familieforetagende, forpligter sig til etisk adfærd og kontrol igennem hele processen fra dyrkning til distribution.

www.continentalclothing.com

Daiber

Mærket Gustav Daiber står for et bredt produktsortiment og en årelang firmahistorie og erfaring. Denne producent er kendetegnet ved miljøansvar og meget høj kvalitet.

www.daiber.de

Fruit of the Loom

Fruit of the Loom kalder slet og ret firmaets adfærdskodeks forThe Fruit Code. Og det dækker over en hel del: Bæredygtig, sikker tekstilproduktion og fair arbejdsvilkår, både i firmaets egne produktionsenheder og hos alle underleverandører.

www.fruitoftheloom.eu

Gildan

Firmaet Gildan sælger beklædning til hele familien over hele verden. Trendy farver og et cool snit gør deres T-shirt uundværlig i hverdagen. Og så lægger producenten stor vægt på miljøbeskyttelse:

www.gildan.com

Korntex

Firmaet Korntex® er specialiseret i arbejdstøj og anden jobbeklædning. Firmaet er også markedsførende inden for refleksveste, og det var derfor et stort skulderklap til os, da vi fik advarselsveste fra Korntex® ind i produktsortimentet hos Spreadshirt.

https://korntex.com

MBW

MBW er specialiseret i reklameartikler som f.eks. vores bamse. Produktionen foregår i fjernøsten. Familiefirmaet lægger meget stor vægt på at foretage løbende kvalitetssikring og være socialt ansvarlig. Firmaet samarbejder først og fremmest med leverandører, som opfylder kravene fra Business Social Compliance Initiative (BSCI) og International Council of Toy Industry (ICTI), og det har lokale teams med rådgivende og kontrollerende funktioner.

https://mbw.sh

Quadra

www.quadrabags.com

Russell

Når en virksomhed som Russell kan se tilbage på mere end 110 års historie, er det, fordi de har fat i noget helt rigtigt. Blandt andet har de fra starten satset på innovation, kvalitet og integritet: I dag kontrolleres alle produktionsled af den uafhængige organisation WRAP, og hele sortimentet er 100 % Öko-Tex certificeret.

www.russelleurope.com

Sol´s

The Fair Spirit - det tilnavn har Sol´s givet sig selv, og man kan roligt tage den franske producent på ordet. Denne tekstil- og taske-proff kan fremvise en lang række certificeringer og indgåede aftaler: Gennemtestede tekstiler, Fair Trade, miljøbeskyttelse - her bliver alle ønsker opfyldt.

www.cotton.de

Spreadshirt

Med lanceringen af vores egen Spreadshirt-kollektion går en gammel drøm i opfyldelse. Det er vores ønske at kombinere modebevidsthed med fremragende trykresultater. Alle produkter i Spreadshirts kollektion er certificerede efter Öko-Tex® Standard 100 og BSCI. På opfordring meddeler vi gerne yderligere certificeringer.

Stanley & Stella

Trendmærket Stanley & Stella gør mere end bare at producere lækker økologisk beklædning. Stanley & Stella kombinerer totalt velvære med et twist rock'n'roll og en absolut grøn samvittighed. Fra økobonde til tøjproducent - dette label vælger udelukkende partnere, de personligt kan stå inde for, både når det handler om at være klimabevidst i sin produktion og om at understøtte et arbejdsmiljø med en respektfuld tilgang til medarbejderne.

www.stanleystella.com

Stedman

Promotion-shirts imødekommer de højeste krav - det har været en del af Stedmans varemærke i mere end tres år. Det motto har givet dem et stort og trofast amerikansk publikum. Kravene er bl.a. overholdelse af standarder som OEKO-TEX® 100 samt en firmapolitik, som lægger vægt på fairness og integritet.

www.stedman.eu

Urban Classics

Urban Classics står for cool, behageligt og langtidsholdbart streetwear af høj kvalitet. Kvaliteten handler ikke mindst om en ansvarlig omgang med ressourcer og om en fair behandling af medarbejderne, idet Urban Classics er medlem af Business Social Compliance Initiative (BSCI).

  • Certificeringer og stempler: BSCI
  • Medlemskaber: BSCI

www.urban-classics.net

Westford Mill

www.westfordmill.com