Prøliåhør: Kæmpe design-udvalg til iPhone- og Smartphone-covers

Iphone, iPad, Samsung eller HTC - find det helt rigtige look til din mobil eller tablet.
Kæmpeudvalg på vores markedsplads.

Produkter


Design selv dit iPhone-cover - helt enkelt

Din iPhone er værdifuld, eller? Du bruger den hver dag, tjekker mail, er på Facebook og har den med, hvor du står og går. Så det er vigtigt, at din smartphone har stil. Med et cover, du selv har designet hos Spreadshirt, giver det sig selv. Du kan få trykt dine egne motiver,egne fotos eller din egen tekst, og på den måde bliver coveret, præcis som du ønsker det. Og nu du er i gang, kan du jo lige samtidig få trykt en T-shirt, for eksempel med teksten ´I love my phone´. Eller tjek de mange sjove T-shirt-tekster, som vil egne sig perfekt til din iPhone.

Sådan designer du dit iPhone-cover Tre enkle skridt:

  1. Vælg produkt - i dette tilfælde sandsynligvis vores iPhone cover.
  2. Vælg motiv - du har et stort antal forskellige designs at vælge imellem.
  3. Tilføj tekst - gør dit iPhone cover helt personligt, f.eks. med dit navn!

Din iPhone 4-case eller dit iPhone 5-cover fra Spreadshirt

Der er mange forskellige iPhone 4-covers og iPhone 5-cases, så hvordan finder du det rigtige? Altså, det bedste vil jo være, hvis du helt selv kan bestemme, hvordan dit cover skal se ud, ikke? Det kan du med en iPhone 4- eller 5-case fra Spreadshirt! Ud over at du kan designe din iPhone case hos Spreadshirt, så den bliver præcis, som du vil ha' den, så har du mange andre fordele:

Coveret passer perfekt til din iPhone 4 eller din iPhone 4s. Og vi har også coveret til iPhone 5. Der kan trykkes på hele bagsiden, så din iPhone får et helt nyt look. Kamera samt andre stik og knapper lades fri, så du kan bruge din iPhone, som du er vant til, og coveret kan blive på under opladning, og når du lytter til musik. Med trykmetoden termosublimation kan fotos og andre komplekse motiver problemfrit trykkes på coveret. Og hvis du er en rigtig Apple-nørd og også har iPad, er det naturligvis muligt at få tryk på iPad-covers og notebook-tasker her!