Tryk på bandanas - til herrer og damer

Bandana
Design selv dit tørklæde hos Spreadshirt

Op til 70% rabat

De skarpeste priser. Fremragende service

100 % kreativ frihed

med tekster, designs og billeder

r

200+ produkter

venter på dine idéer

Beregn leveringstid her Mere info
Standard
Premium
Ekspres

Bandana

Det trekantede bandana-tørklæde kan bæres på mange forskellige måder: streetwise som hiphopperne eller løst som hippierne, om håndledet som udsmykning eller bare om halsen.
  • Let stofkvalitet: 95 g/m{^>2<^}
  • Materiale: 97% polyester, 3% bomuld

Kan bindes både om hovedet og om halsen

Lille, praktisk, anvendelig: Bandanaen kan bæres på masser af måder. Picnic på en lys, frisk forårsaften? Bandana som hovedtørklæde er cool og beskytter ørerne. Er det mere halsen, der skal holdes varm, så er bandanaen osse genial til det. Den trekantede form er perfekt til små pirater. Og så kan det lette bomuldstørklæde også foldes og anvendes som armbånd eller som pandebånd. Vær med på trenden med din bandana!

Tryk billede og tekst på din bandana

Hos Spreadshirt er det legende let at designe din egne bandana og skabe et lille kunststykke ud af den enkle accessory. Upload dit eget billede, søg efter et motiv i vores community, eller find den helt geniale tekst. Naturligvis kan du også kombinere alle elementerne. Størrelsen giver plads både til det sjove og til den stilfulde note. Gør din bandana enestående, og vis på forskellig vis, hvor individuel og fleksibel du kan være. Start nu!