Retro og tidløs: Tryk på boxershorts

 Boxershorts\n
Vælg blandt tusindvis af designs til dine boxershorts
Beregn her
Køb flere - spar mere
Vi udregner automatisk din mængderabat.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Produktdetaljer

Boxershorts

(76)
Nyd fornemmelsen. De moderne korte trunks, fremstillet af blød bomuld-elastan-mix, sikrer, at alt bliver, hvor det skal.
  • Tætsiddende snit med korte ben.
  • Elastiktalje og smidig pasform
  • Holdbar stofkvalitet: 195 g/m2
  • Materiale: 92 % bomuld (kæmmet og ringvævet), 8 % elastan

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Bliver alle print-on-demand boxershorts trykt i Europa?

Ja, alle boxershorts fremstilles i Europa efter ordremodtagelse (on-demand); enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet. Print-on-demand betyder, at dine individuelle boxershorts er særligt bæredygtige.

Kan jeg bytte eller returnere personaliserede boxershorts?

Ja, vi har fair returregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dine personaliserede boxershorts, så kan du returnere dem inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Bemærk venligst, at vi udelukkende modtager ubrugt undertøj retur.

Hvilke fragtmuligheder er der for boxershorts med design?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige fragtmuligheder: Standard, premium og ekspres. Ved ekspresforsendelse vil dine personaliserede boxershorts sandsynligvis være fremme hos dig i løbet af kun to hverdage. Det kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte produkter.

Se de aktuelle leveringstider og forsendelsesomkostninger her.

Er der en minimumsgrænse for bestilling af personaliserede boxershorts undertøj, og får jeg mængderabat ved køb af flere produkter?

Vores ønske er, at alle individuelle motiver skal kunne anbringes på boxershorts m.m. - uafhængigt af ordrens størrelse. Derfor er der hos Spreadshirt ingen krav om minimumsbestilling. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk mængderabat.

Hvilke områder af boxershortsene kan der trykkes på?

Dine boxershorts kan få tryk på både foran og bagpå.

Hvordan designer jeg individuelle boxershorts?

Hos Spreadshirt er det legende let at designe individuelle boxershorts. I vores designbibliotek finder du masser af forskellige designs og skrifttyper, og du kan selvfølgelig også uploade dine egne grafikker. Hvis du har brug for hjælp til designprocessen, kan du henvende dig til vores talentfulde Design-Team, som kan hjælpe dig med at omsætte din idé til virkelighed.

Hvilket materiale er de personalisérbare boxershorts fremstillet af?

Vores boxershorts består af 92 % kæmmet ringspundet bomuld og 8 % elastan.

Ved hvilke varmegrader kan boxershortsene vaskes?

Trykmetoden er afgørende for, hvordan du skal vaske boxershortsene. Vores digital-, polyester- og flextryk skal vaskes på 30 °C, serigrafiske tryk på 40 °C. Læs også voresVaskeanvisning for tekstiler med tryk og broderi.

Tryk sjove og specielle boxershorts

Hvilke boxere skal man(d) vælge? Skal de være „tætsiddende“ eller „loosefit“? Vi kan ikke se enden på den evige diskussion om, hvilke underbukser rigtige mænd skal gå med. Men ét er sikkert: Især de tætsiddende herre-retroshorts har vist sig geniale, når det kommer til selv at designe boxere. Det er da ikke så sært: Det klassiske, enkle snit og det stabile bomuldsstof har været alle mænds favorit siden halvtredserne. Boxershortsene fås i str. M til XXL og udgør den perfekte gave.

Design selv boxershorts: Aldrig mere rib!

Med Spreadshirttryk bliver boxershorts til et egoboost... nå ja, eller til dagens første skæve smil. Dine personlige shorts får smilet frem - både når de påpeger din egen drømmekrop, og når det er mest for sjov. Find de passende designs på Spreadshirts markedsplads. Eller hvad med at uploade egen tekst eller motiv? Du er sikker på at overraske både vennerne og kvinden i dit liv. Se selv: Sexy og sjov er to sider af samme sag.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage