Retro og tidløs: Tryk på boxershorts

Boxershorts
Vælg blandt tusindvis af designs til dine boxershorts
Beregn leveringstiden herMere info
Op til 70% rabat
De skarpeste priser. Fremragende service
100 % kreativ frihed
med tekster, designs og billeder
200+ produkter
venter på dine idéer

Produktdetaljer

Herre retro-shorts

(297)
Mænd med styr på verden starter indefra med retrochikt undertøj. Design-detaljer fra 50'erne kombineres her med tidens ypperste undertøjskomfort.
  • Kropsnært snit
  • Dobbeltlagt stof i midterstykket
  • Holdbar stofkvalitet: 180 g/m2
  • 100% bomuld

Tryk sjove og specielle boxershorts

Hvilke boxere skal man(d) vælge? Skal de være „tætsiddende“ eller „loosefit“? Vi kan ikke se enden på den evige diskussion om, hvilke underbukser rigtige mænd skal gå med. Men ét er sikkert: Især de tætsiddende herre-retroshorts har vist sig geniale, når det kommer til selv at designe boxere. Det er da ikke så sært: Det klassiske, enkle snit og det stabile bomuldsstof har været alle mænds favorit siden halvtredserne. Boxershortsene fås i str. M til XXL og udgør den perfekte gave.

Design selv boxershorts: Aldrig mere rib!

Med Spreadshirttryk bliver boxershorts til et egoboost... nå ja, eller til dagens første skæve smil. Dine personlige shorts får smilet frem - både når de påpeger din egen drømmekrop, og når det er mest for sjov. Find de passende designs på Spreadshirts markedsplads. Eller hvad med at uploade egen tekst eller motiv? Du er sikker på at overraske både vennerne og kvinden i dit liv. Se selv: Sexy og sjov er to sider af samme sag.