Tryk på krus, drikkeflasker, musemåtter, muleposer, paraplyer og masser af andre reklameartikler

Tryk på merchandise

Skab selv merchandise og reklamegaver til dit firma

Ekspresforsendelse mulig!
Personlig rådgivning
Skriv til os på eller ring til os på:
Ingen minimumsbestilling
Alle artikler kan trykkes enkeltvis. Enkelt at foretage efterbestilling.
Gratis ordretjek
Fra og med 10 artikler tester vi designkvalitet og placering for din ordre.

Spar stort på store grupper

Allerede fra 6 artikler pr. bestilling får du mængderabat - uafhængigt af ordrens værdi. Og det gælder, uanset om du bestiller flere ens eller forskellige produkter.

Vælg produktgruppe og antal

10%
6+ Varer
70%
1400+ Varer
 Varer
30%  besparelse
I stedet for 105 kr betaler du pr. artikel*
74 kr
*henviser til det billigste produkt i denne kategori (tillagt trykpris og forsendelse)

Professionelle produkter til din firmaperformance

Vores trykmetoder og specialteknikker

Eksempel på serigrafisk fremstillet firmalogo.
 • Egner sig til næsten alle tekstiler
 • Langtidsholdbart og vaskesikkert
 • Store rabatter ved store bestillinger

Serigrafi forener flere positive egenskaber: Det kan anvendes på næsten alle tekstiler, resulterer i stærke og lysende farver og er velegnet også til fine motiver.

Nærbillede af broderet firmalogo
 • Langtidsholdbar specialteknik
 • Stilfuld topkvalitet
 • 3D-effekt mulig

Broderi er stilfuldt og imponerende holdbart. På sweatshirts, caps, forklæder eller poloshirts: Broderitrykket giver et specielt levende og eksklusivt look. Også 3D-effekter er mulige med applikationer eller 3D-broderi

Firmalogo lavet med direkte digitaltryk
 • Ideelt til designs med mange farver & farveforløb
 • Behagelig at have på
 • Egner sig til alle filformater

Direkte digitaltryk er en moderne og meget ressourcebesparende trykmetode. Derfor er den velegnet til endog meget detaljerede designs og fotos. Når der trykkes på tekstil optages farven næsten fuldstændig i stoffet.

Firmalogo fremstillet med flextryk
 • Lysende og helt dækkende farve
 • Ekstra vaskesikker
 • Blank overflade

Ved flextryk anbringes forskellige farvede folier på produktet. Motivet kan indeholde op til tre farver. Med specialfolier er det også muligt at trykke med særlige farveeffekter (f.eks. metallic eller glitrende)

Firmalogo fremstillet med flocktryk
 • Lysende og helt dækkende farve
 • Ekstra vaskesikker
 • Silkeagtig overflade

Ved flocktryk anbringes forskelligtfarvede folier på produktet. Motivet kan indeholde op til tre farver. Flockfolierne er dejligt silkeagtige og fremhæver på vidunderlig vis designet på stoffet.

Krus med firmalogo trykt med termosublimation\
 • Funklende farver
 • Ideelt til designs med mange farver & farveforløb
 • Egner sig til alle filformater

Ved termosublimation dampes motivet på ved høje varmegrader. På den måde opnås de lysende farver og de fine detaljer. Metoden egner sig særligt godt til tryk på andre materialer end tekstil, f.eks. krus.

Grafikservice

Vi iscenesætter stilsikkert netop din idé

Engrosbestillinger

Personlig rådgivning, masser af produkter og forskellige trykmetoder

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg personalisere merchandise med mit firmalogo?

Det er let at designe merchandise. Start med at vælge et produkt, og skab så dit design, sådan som du vil ha’ det. Ved at klikke på ´upload´ tilføjer du dit firmalogo. Hvis du har brug for hjælp til fritskæring eller til trykoptimering af dit firmalogo, er du velkommen til at kontakte Spreadshirts designservice. Vi hjælper dig med at finde den bedste pris.

Er der krav om minimumsbestilling for merchandise?

Hos Spreadshirt er der ingen minimumsbestilling. Du kan bestille et eneste stykke personaliseret merchandise - eller 1000 på én gang. Og det er ligeså enkelt at efterbestille eller at bestille forskellige artikler.

Hvilke fragtmuligheder har Spreadshirt for merchandise?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige fragtmuligheder: Standard, premium og ekspres. Ved ekspresforsendelse vil dit personaliserede merchandise sandsynligvis være fremme hos dig allerede efter to hverdage. Det kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte produkter.

Se de aktuelle leveringstider og forsendelsesomkostninger her. Vær opmærksom på, at vi udelukkende tilbyder standardforsendelse for broderede produkter.

Kan jeg bytte eller returnere personaliseret merchandise?

Ja, vi har fair returregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit personaliserede merchandise, så kan du returnere det inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Bliver det personaliserede merchandise trykt i Europa?

Ja, al individuel merchandise trykkes i Europa efter ordremodtagelse (on-demand); enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet. Print-on-demand betyder, at dit merchandise er særlig bæredygtigt.

Får man mængderabat ved større ordrer?

Ja! Hos Spreadshirt får du mængderabat på de fleste artikler allerede fra 6 artikler, og uafhængigt af værdien af det bestilte. Og det gælder, uanset om du bestiller flere ens eller forskellige produkter. Se din mængderabat direkte i indkøbskurven, eller beregn den på vores hjælpesider.

Ønsker du at afgive en meget stor bestilling? Allerede fra 100 artikler kan du kontakte Team Engrosbestillinger.

Merchandise til profferne

Vælg blandt mere end 100 kvalitetsprodukter og design dine egne reklameartikler. Find det helt rigtige produkt til alle dine kunder og personalisér det til dit firma. Hurtigt, nemt og ukompliceret. Leder du efter noget ganske særligt? Hvad siger du til f.eks. firmabeklædning med broderi? Vis dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, hvad dit firma står for.

Give-aways til enhver lejlighed

Mærkedage, konferencer, teamevents - der er en reklamegave til enhver lejlighed. Vil du fremstå professionelt - eller ha´ det sjovt? Begge dele er muligt med det passende logo, design og produkt! Og det allerbedste: Vores reklameprodukter er så smukke og anvendelige, at de faktisk bliver brugt og båret - og lagt mærke til og husket.

Individuelle firmagaver

Sig tak! Skræddersyet, personligt, stilfuldt. Vi trykker ikke kun passende reklameartikler til de særlige anledninger. Vis dine medarbejdere og samarbejdspartnere, at det er dem, som gør firmaet levende og succesrigt. Til enhver anledning har du mulighed for at vælge blandt mere end 100 kvalitetsprodukter, forskellige trykmetoder og fine broderiteknikker.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage