Individuelle forklæder med tryk

Forklæde
Kokkeforklæder med tryk - designs, tekst, fotos

Op til 70% rabat

De skarpeste priser. Fremragende service

100 % kreativ frihed

med tekster, designs og billeder

r

200+ produkter

venter på dine idéer

Beregn leveringstiden herMere info

Forklæde

 
(1859)
Spaghetti med kødsovs eller 5-stjernet menu: Dette forkæde gør enhver til chefkok, både inde i køkkenet og ude ved grillen.
  • Bindes bagpå
  • Holder faconen og er nemt at ha´ med at gøre
  • Kraftigt slidstærkt materiale: 240 g/m2
  • Materiale: 100% bomuld

Nemt og hurtigt tryk på forklæder

Vil du slippe for pletter på tøjet, når du laver mad, eller undgå at få jord fra rosenbedet på din pæne T-shirt, når du arbejder i haven? Så kan du få trykt de flotteste forklæder hos Spreadshirt. I sortimentet finder du både det klassiske smækforklæde og vores bistroforklæde: det professionelle tjenerforklæde som skal bindes foran. Dit nye arbejdstøj fortjener et ekstra pift: Dekorer det f.eks. med dit navn, et logo eller et design, du selv vælger. Hent inspiration blandt vore mange designs på Spreadshirt-markedspladsen.

Grillforklæde eller kokkeforklæde med tryk?

Vores klassiske forklæde passer til det hele: Med det rigtige design forvandler du det fluks til enten have- eller grillforklæde. Madlavning, stegning og grill må gerne sætte spor, sprøjt og stænk: Spreadshirtforklæder er af høj kvalitet og kan vaskes igen og igen, så du har fornøjelse af dem i lang tid. Du bestemmer, om det skal dekoreres med tekst, motiver, fotos - eller en flot kombi med lidt af det hele. På den måde designer du et forklæde, som perfekt viser præcis din personlighed. Husk i øvrigt, at forklædet også er en genial gave til én, du holder af!