Individuelle forklæder med tryk

Kokkeforklæder med tryk - designs, tekst, fotos

To mænd drikker kaffe iført selvdesignede forklæder
Beregn her
Køb flere - spar mere
Vi udregner automatisk din mængderabat.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Bestseller

Størrelser: One size
Forklæde
(8007)
Størrelser: One size
Forklæde
(8007)
Størrelser: One size
Kontrastforklæde
(855)
Størrelser: One size
Kontrastforklæde
(855)
Størrelser: One size
Forklæde til børn
(53)
Størrelser: One size
Forklæde
(8007)
Størrelser: One size
Forklæde
(8007)
Størrelser: One size
Kontrastforklæde
(855)
Størrelser: One size
Kontrastforklæde
(855)
Størrelser: One size
Forklæde til børn
(53)

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvordan designer jeg et individuelt forklæde?

Hos Spreadshirt er det legende let at designe et individuelt forklæde. Vælg først, hvilket forklæde du vil ha' tryk på, og dekorér det derefter med lige det logo, den tekst eller det lækre design, du ønsker. I vores designbibliotek finder du masser af forskellige designs og skrifttyper, og du kan selvfølgelig også uploade dine egne grafikker. Hvis du har brug for hjælp i designprocessen, så kast et blik i vores FAQ. Du kan også få hjælp i vores grafikservice, til bl.a. trykoptimering, frilægning af fotos eller digitalisering af designs til tryk på firmabeklædning og merchandise.

Hvilket materiale er jeres forklæder fremstillet af?

Vores forklæder er fremstillet af 100 % bomuld. Det er kun vores kontrastforklæde - som har spænde i nakken til at fastgøre nakkebåndet - hvor der kommer lidt metal i spil.

Hvad koster det at personalisere et forklæde?

Prisen for dit selvdesignede forklæde fra Spreadshirt sammensættes af prisen for produktet, trykomkostninger og en evt. designpris. Der beregnes ingen designpris for tekst, for designs, du selv uploader, eller for designs med betegnelsen "gratis." Du vil modtage et præcist overblik over prisen, før du bestiller. Jo flere produkter du bestiller, jo lavere er prisen pr. forklæde. På vores hjælpesider kan du beregne din mængderabat for hvert produkt. Flere spørgsmål? Vores serviceteam hjælper dig gerne - pr. telefon, mail eller WhatsApp.

Er det muligt at bytte eller returnere mit individualiserede forklæde?

Ja, vi har fair bytte- og returneringsregler. Du har følgende muligheder: Bytte til ny vare, bytte til gavekort på din næste bestilling - eller du får købsprisen godtgjort, hvis det bestilte produkt ikke er designet med personlig tekst, designs eller fotos. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit individuelt designede forklæde, så kan du returnere den inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Bliver forklæderne trykt i Europa?

Ja, alle individuelle forklæder trykkes i Europa; enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet.

Er der krav om minimumsbestilling for personaliserede forklæder?

Hos Spreadshirt er der ingen minimumsbestilling. Du kan bestille et eneste individuelt forklæde - eller 1.000 på én gang. Og du kan designe hvert eneste forklæde, præcis som du vil.

Hvilke varmegrader skal forklæder med tryk vaskes på?

Trykmetoden er afgørende for, hvordan du skal vaske dine forklæder. Vores digital-, polyester- og flextryk skal vaskes på 30 °C, serigrafiske tryk på 40 °C og broderi på 95 °C. Læs også vores Vaskeanvisning for tekstiler med tryk og broderi.

Hvor lang tid tager det at få tryk på et personaliseret forklæde?

For at undgå unødigt spild trykker vi altid først dine forklæder, når bestillingsprocessen er gennemført (print-on-demand). Det tager i reglen 24 timer for os at få det trykte forklæde klar til afsendelse.

Hvilke fragtmuligheder er der for individualiserede forklæder?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige fragtmuligheder: Standard, premium og ekspres. Ved ekspresforsendelse vil dine individuelle forklæder sandsynligvis allerede være fremme hos dig efter to hverdage. Dette kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte produkter. Beregn din leveringstid her.

Kokkeforklæder med tryk - designs, tekst, fotos

Nemt og hurtigt tryk på forklæder

Vil du slippe for pletter på tøjet, når du laver mad, eller undgå at få jord fra rosenbedet på din pæne T-shirt, når du arbejder i haven? Så kan du få trykt de flotteste forklæder hos Spreadshirt. I sortimentet finder du både det klassiske smækforklæde og vores bistroforklæde: det som profferne bruger, og som skal bindes foran.

Design selv de flotteste forklæder

Dit nye arbejdstøj fortjener et ekstra pift: Dekorer det f.eks. med dit navn, et logo eller et design, du selv vælger. Du bestemmer, om det skal dekoreres med tekst, motiver, fotos - eller en flot kombi med lidt af det hele. På den måde designer du et forklæde, som perfekt spejler netop din personlighed. Hent inspiration blandt vore mange designs på Spreadshirt-markedspladsen.

Forklæder med tryk?

Vores klassiske forklæde passer til det hele: Med det rigtige design forvandler du det fluks til enten have- eller grillforklæde. Sovs, sautering og steaks kan hjertens gerne sætte spor, sprøjt og stænk: Spreadshirts forklæder er af høj kvalitet og kan vaskes igen og igen, så du har fornøjelse af dit designerforklæde i lang tid. Husk i øvrigt, at forklædet også er en genial julegave til dem, du holder af! Og skal køkkenlook'et være absolut gennemført, så kan du jo også bestille et personaliseret krus.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage