Individuelle forklæder med tryk

Forklæde
Kokkeforklæder med tryk - designs, tekst, fotos
Bestil flere, spar mere

Bestil flere, spar mere

30 dages returret

30 dages returret

Stort udvalg af designs

Stort udvalg af designs

Beregn leveringstid her Mere info
Standard
Premium
Ekspres

Forklæde

 
(562)
Spaghetti med kødsovs eller 5-stjernet menu: Dette forkæde gør enhver til chefkok, både inde i køkkenet og ude ved grillen.
  • Bindes bagpå
  • Holder faconen og er nemt at ha´ med at gøre
  • Kraftigt slidstærkt materiale: 240 g/m2
  • Materiale: 65% polyester, 35% bomuld Nyt: 100% bomuld
  • Nyt: Snøre til regulering af højde og drøjde
I overgangsperioden kan bestillinger indeholde produkter fra både den gamle og den nye lagerbeholdning.

Nemt og hurtigt tryk på forklæder

Vil du slippe for pletter på tøjet, når du laver mad, eller undgå at få jord fra rosenbedet på din pæne T-shirt, når du arbejder i haven? Så kan du få trykt de flotteste forklæder hos Spreadshirt. I sortimentet finder du både det klassiske smækforklæde og vores bistroforklæde: det professionelle tjenerforklæde som skal bindes foran. Dit nye arbejdstøj fortjener et ekstra pift: Dekorer det f.eks. med dit navn, et logo eller et design, du selv vælger. Hent inspiration blandt vore mange designs på Spreadshirt-markedspladsen.

Grillforklæde eller kokkeforklæde med tryk?

Vores klassiske forklæde passer til det hele: Med det rigtige design forvandler du det fluks til enten have- eller grillforklæde. Madlavning, stegning og grill må gerne sætte spor, sprøjt og stænk: Spreadshirtforklæder er af høj kvalitet og kan vaskes igen og igen, så du har fornøjelse af dem i lang tid. Du bestemmer, om det skal dekoreres med tekst, motiver, fotos - eller en flot kombi med lidt af det hele. På den måde designer du et forklæde, som perfekt viser præcis din personlighed. Husk i øvrigt, at forklædet også er en genial gave til én, du holder af!