Gaver til baby

Personaliserede barselsgaver

Design den helt særlige gave til baby

100 % kreativ frihed

med tekster, designs og billeder

r

200+ produkter

venter på dine idéer

Op til 70% rabat

De skarpeste priser. Fremragende service

Beregn leveringstid her Mere info
Standard
Premium
Ekspres

Babygaver med tryk efter vores designforlæg.

Lynhurtigt design: Vælg, tilpas, færdig

Flere designs

Har du brug for hjælp til at føre din design-idé ud i livet?

Vores grafikservice gør din vision til virkelighed

Få mere at vide

Design den helt særlige gave til baby

Design selv helt særlige gaver til baby - så let er det.

Glæden er altid stor, når et nyt lille menneske kommer til verden. Derfor skal barselsgaven være noget ganske særligt. Din individuelle hilsen til den lille nyankomne kan være en personaliseret gave. Særlig populære er praktiske gaver, som kan bruges hver dag - som f.eks. babybodyer, hagesmække eller en sød hue til den lille ny. Du skaber en ganske særlig gave til den nyfødte med et individuelt design med navn eller fødselsdato i kombination med et kært babydesign. Hos Spreadshirt finder du et stort udvalg af idéer til barselsgaver, du selv kan designe.

Gaver til de nybagte forældre og dåbsgaver til baby

Man må også gerne lykønske de nybagte forældre. Den lykkelige mor og den stolte far vil helt sikkert glæde sig over en lille opmærksomhed, her ved starten af et nyt livsafsnit. En sød og sjov barselsgave er f.eks. gaver til mor eller far og baby i partnerlook - f.eks. en T-shirt til far med teksten „Ny-far“ og en babybody med teksten „Ny-ankommen“. Og hvis dåben finder sted kort efter fødslen, har Spreadshirt også fine dåbsgaver, du selv kan designe og få trykt. Personaliseret babytøj med navn er en vidunderlig gaveidé til denne lejlighed.

Design babygaver til babyfesten før fødslen

Allerede før barnet kommer til verden, holder mange forældre en babyfest eller „baby shower“ og fejrer glæden over babyens snarlige ankomst sammen med venner og familie. Og selvfølgelig hører der også gaver til den lille ny-på-vej til sådan en fest. Måske ved du allerede, om det bliver en dreng eller en pige, så du kan skabe din personaliserede gave til babyen med passende designs og farver. Vores babybodys, hagesmække og babyhuer fås både i de klassiske farver blå og rosa, men også i mere neutrale nuancer som grøn eller hvid.