fødselsdag

Personaliserede fødselsdagsgaver

Design individuelle fødselsdags-T-shirts til 18-års-, 30-års-, eller 50-års- fødselsdagen

100 % kreativ frihed

med tekster, designs og billeder

r

200+ produkter

venter på dine idéer

Op til 70% rabat

De skarpeste priser. Fremragende service

Beregn leveringstid her Mere info
Standard
Premium
Ekspres

Fødselsdags-T-shirts med tryk fra vores designforlæg

Lynhurtigt design: Vælg, tilpas, færdig

Flere designs

Har du brug for hjælp til at føre din design-idé ud i livet?

Vores grafikservice gør din vision til virkelighed

Få mere at vide

Design individuelle fødselsdags-T-shirts til 18-års-, 30-års-, eller 50-års- fødselsdagen

Stort tillykke: Fødselsdags-T-shirts til det personlige jubilæum

Det bedste ved at ha´ fødselsdag er at få gaver, det ved ethvert barn da. Især ved runde fødselsdage må gaverne godt være specielle og personlige - f.eks. en T-shirt med årstal eller et andet individuelt fødselsdagsmotiv til 30- eller 50- årsdagen. Fødselsdag. T-shirts er gode gaver, som modtageren har glæde af i lang tid, og det samme gælder for andre produkter, du selv kan designe, f.eks. mobilcovers, tasker eller huer. Det er hos Spreadshirt, du finder de bedste idéer til personaliserede gaver. Lad dig inspirere af vores produktudvalg og vores fødselsdagsdesigns, og skab den mest personlige fødselsdagsgave - hver gang.

Fødselsdags-T-shirt og meget mere til 18 års fødselsdagen.

Den 18. fødselsdag er en helt særlig anledning til at feste - og naturligvis til at overrække den helt personlige fødselsdags-T-shirt eller en anden kreativ ´velkommen-i-de-voksnes-rækker´-gave. F.eks. en fotogave, du selv har designet med et kært barndomsminde til den nybagte voksne? Designs med fødselsår er også meget populære. Husk at også udstyret til selve festen kræver overvejelser. Hvad med f.eks. krus eller bordskånere med „Happy Birthday“-tekst eller konfettidesign? Hos Spreadshirt kan du selv designe og skabe helt specielle fødselsdagsgaver med disse produkter, mange andre accessories samt masser af tøj.

En smuk indpakning klæder fødselsdags-T-shirten rigtig godt

Både gave og indpakning fortjener et personligt touch. Den smukke indpakning hæver forventningerne til gaven. Uanset om det er den 1. fødselsdag eller den halvtredsindstyvende - en smuk indpakning gør det endnu sjovere at give gaver. Derfor tilbyder Spreadshirt vores indpakningsservice til din personaliserede gave. For et tillæg på 4 € pakker vi din bestilling ind som gave og sender den sammen med et personligt lykønskningskort. Vælg denne mulighed, når du går til bestilling. Hvis du ikke har mulighed for personligt at møde op til festen, så er dette en fantastisk mulighed for at vise dine venner eller familiens fødselsdagsbarn, at de betyder noget ganske særligt.