Klassisk, rød/hvid nissehue med forskellige fornavne og påtrykte julemotiver

Tryk på nissehuer 🎅

Personaliserede nissehuer til alle

Design nu
Beregn herleveringstid og fragtpris
Op til 70 % rabat
Vores mængderabat gælder allerede fra 6 artikler pr. bestilling - helt automatisk.
Ingen minimumsbestilling
Alle artikler kan trykkes enkeltvis. Enkelt at foretage efterbestilling.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Giv en speciel gave: personaliserede nissehuer

I denne søde juletid! Det er snart jul! Udenfor er det iskoldt, og vi fryser om ørerne, men heldigvis er julen jo hjerternes fest. Hold både ørerne og hjertet varmt i juletiden med en nissehue, du selv designer. Den personaliserbare nissehue med blød kant og vinterinspireret kvast gør dig i festhumør. Brug huen som en sjov gave i december, individuelt designet med navn, en sjov tekst eller et fint vintermotiv 🎅👢.

Tag på julemarked, men kun med den rette nissehue

Findes der noget skønnere end at tage på julemarked efter arbejde sammen med venner og kolleger? Vi kan ikke komme på noget. Vores personaliserede nissehuer sørger for et look, der passer perfekt til den varme juledrik. Tag dig god tid til after-work-hyggen, imens vi pakker de gaver ind, som du selv har designet: Når du bestiller, vælger du blot gave-muligheden, og fluks leveres nissehuen eller de andre personlige gaver smukt indpakket i julepapir til dine kære.

Design selv dine julegaver med Spreadshirt

Apropos gaver: Det er jo ikke kun vores nissehuer, som du nemt kan personalisere. Også alle andre produkter i vores sortiment kan du designe individuelt, og på den måde bliver de til julegaver med et helt personligt touch. Hvad med en behagelig hoodie med et fint juledesign? Du kan også vælge festlige T-shirts til hele teamet i år. Styr på alle gaverne? Så kan julemanden da bare komme an. Men kun med individuel nissehue!