polterabend-damer
Mængde-
rabat
allerede fra 6 stk

Design selv polterabend-T-shirts

til en uforglemmelig sidste aften med tøserne

Op til 70% rabat

De skarpeste priser. Fremragende service

r

200+ produkter

venter på dine idéer

100 % kreativ frihed

med tekster, designs og billeder

Beregn leveringstid her Mere info
Standard
Premium
Ekspres

Spar stort på store grupper

Få rabatten nu

10%
6+ artikler
70%
1401+ artikler

Spare 10%6 artikler

Polterabend-T-shirts med tryk fra vores designforlæg

Lynhurtigt design: Vælg, tilpas, færdig

Flere designs
Tekstiltryk engrosbestillinger banner
Til
Bestillinger fra
100 styk

Engrosbestillinger

Personlig rådgivning, flere produkter og trykmetoder

Bestil tilbud

Har du brug for hjælp til at føre din design-idé ud i livet?

Vores grafikservice gør din vision til virkelighed

Få mere at vide

FAQ - ofte stillede spørgsmål

  • Hvor mange mennesker kan jeg bestille til? Bestil lige så mange artikler, du ønsker! Bestiller du mere end 100 styk, får du personlig hjælp af en specialist fra vores engrosteam.
  • Hvilke betalingsmåder accepteres? Spreadshirt accepterer kreditkort, bankoverførsel og PayPal.
  • Kan jeg gøre hver enkelt artikel personlig (for eksempel med navn og nummer), eller skal alle være ens for at opnå mængderabatten? Alle artikler kan være forskellige, du opnår alligevel mængderabatten.
  • Skal jeg bruge et Spreadshirt-design, eller kan jeg bruge mit eget? Du kan bruge begge dele. Den eneste forskel er, at du ved motiver, du selv har uploadet, ikke får erstatning for indkøbsprisen ved returnering. I det tilfælde modtager du et Spreadshirt-bevis på dit tilgodehavende.
  • Kan jeg returnere enkelte artikler og beholde resten? Har dette indflydelse på mængderabatten? Du kan returnere det antal, du ønsker. Vores system beregner det nye beløb, der skyldes, med den ændrede mængderabat.
  • Hvor mange produkter skal jeg bestille for at opnå mængderabatten? Rabatten opnås allerede ved 6 artikler. Rabatten stiger, jo flere artikler du bestiller. Se den præcise prisliste her.
  • Hvilke fragtmetoder findes der? Der er to fragtmetoder: Standard (omtrentlig leveringstid 3 - 4 dage) og ekspres (omtrentlig leveringstid 1 - 2 hverdage). Læs mere om fragtpriser her.
  • Kan min bestilling indeholde mere end én produkttype (for eksempel langærmet T-shirt til herrer, hoodie til damer osv.)? Din bestilling kan indeholde lige så mange forskellige eller ens produkttyper, som du ønsker. T-shirts, sweatshirts, huer, krus - alt tæller med i din mængderabat.
  • Kan jeg lave en prøvebestilling, før jeg afgiver en engros-ordre? Du kan bestille prøveeksemplarer, før du afgiver din endelige bestilling. Prøverne er udelukkende til kvalitetsbedømmelse og trykkes ikke. Vi beregner basisprisen for produktet, og den får du erstattet, når du returnerer produktet.
  • Kan jeg indlæse en rabatkode i forbindelse med mængderabatten? Du kan anvende rabatkoden for en aktuel kampagne i forbindelse med mængderabatten. Den opnås automatisk, når du går til betaling og indtaster rabatkoden. Enkelte kampagner afviger fra denne regel.

til en uforglemmelig sidste aften med tøserne

Polterabend-T-shirts med tryk til en mindeværdig aften

Er du lige nu ved at lægge sidste hånd på planlægningen af din bedste venindes polterabend? Så er det hos Spreadshirt, du finder det perfekte gear til en vidunderlig aften kun for pigerne. Spreadshirt-sortimentet med de mange forskellige farver og størrelser er ideelt, når det handler om tryk på T-shirts og andre produkter med bryllups- og polterabend-designs. Engrosbestillinger giver dig solide fordele: Du opnår helt op til 70 % i mængderabat. Allerede fra seks polterabend-T-shirts med tryk bliver det billigere. Og så har Spreadshirt mange gode idéer til polterabend-designs. Samtidig kan du så skabe dit eget design, hvis du f.eks. anvender mottoet for netop jeres fest.

Det sker jo kun én gang: Design selv polterabend-T-shirts

Måske er det hele lidt hemmeligt, for aftenen skal helst være en særlig overraskelse for den kommende brud. Så er det jo heldigt, at du i al ubemærkethed enkelt og ligetil kan forberede T-shirts hos Spreadshirt. Og det er endda muligt, at hver enkelt deltager i „Team Brud“ selv designer sin personlige T-shirt. F.eks. med eget navn, et særligt ordspil eller den rolle hun har i festgruppen. På den måde ved alle med det samme, hvem der er bruden, hvem er bestmaid, og hvem er veninde. Den individuelt designede T-shirt skaber opmærksomhed på samtlige fotos, og den er samtidig en smuk erindring om en stor aften.

Mange produkter, endnu flere designs: Design polterabend-T-shirts

Boblerne er lagt på køl, og stylingen er perfekt Så mangler der bare det trendy outfit! Hvis det skal række ud over den helt klassiske T-shirt, har Spreadshirt løsningen: Her kan du få trykt tanktoppe, hoodies, muleposer og mange andre produkter til den perfekte polterabend. Uanset hvor jeres polterabend finder sted, har vi nødvendige accessories. Det er blevet mere og mere almindeligt at fejre polterabend med f.eks. en fælles rejse til en storby eller ned til sol og strand. T-shirts og accessoires, fremstillet til lejligheden, gør sådan en rejse så mindeværdig, at både bruden og veninderne altid vil mindes den med glæde. I øvrigt: Vi har også alle de passende designs til polterabend.