Huer med tryk: designs, tekst eller fotos

Huer med tryk - helt individuelt

Hatten af for det! Beanies, caps og huer du nemt selv kan designe

Beregn her
Køb flere - spar mere
Vi udregner automatisk din mængderabat.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Hatten af for udvalget af huer og caps

Størrelser: One size
Trucker cap
(947)
Størrelser: S/M (Kasketter) - M/L (Kasketter)
Stanley/Stella recycled bucket hat
Størrelser: One size
Jersey-Beanie
(980)
Størrelser: One size
Snapback Cap
(2815)
Størrelser: One size
Øko-baseballcap
(7)
Størrelser: One size
Trucker cap
(947)
Størrelser: S/M (Kasketter) - M/L (Kasketter)
Stanley/Stella recycled bucket hat
Størrelser: One size
Jersey-Beanie
(980)
Størrelser: One size
Snapback Cap
(2815)
Størrelser: One size
Øko-baseballcap
(7)

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvor på min cap kan der broderes?

På vores caps kan du få broderi på både venstre og højre side. Det broderiegnede område er let at spotte i designtoolet. Vi beregner en pris pr. trykområde.

Hvad er en truckercap?

En truckercap kendes på den brede skygge og den åndbare meshindsats bagpå. Cap'en kan indstilles i størrelsen og fuldender det casual look.

Hvordan finder jeg ud af, hvilken størrelse baseball-cap jeg har brug for?

I størrelsestabellerne kan du læse mere om størrelsesudvalget. Find din størrelse ved at måle med et målebånd, dér hvor din cap skal sidde. For at vælge den rigtige af de to størrelser kan du også måle et lignende produkt, som du har ved hånden. Sammenlign med cap'ens mål fra midten øverst til den nederste kant, og tjek din størrelse i størrelsestabellen.

Kan man også få broderi på huer hos Spreadshirt?

Ja, hos os kan du også få broderi på huer. Vælg først den hue, du vil have broderi på, placér din tekst i broderi-toolet, og design så, præcis som du vil.

Kan jeg få mit logo trykt på caps og huer?

Ja da, selvfølgelig er der også plads til dit logo på vores caps og huer. For at få et logo på din cap eller hue skal du uploade en billedfil i et af de følgende formater: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG eller AI. Filen må maksimalt være på 10 MB. Placér det uploadede logo, der hvor du vil have det, tilpas eventuelt størrelsen - og nu er din cap eller hue med logo klar til at gå i trykken. Hvis din billedfils opløsning ikke rækker, så kontakt venligst vores grafikservice. Her får du også hjælp til at finde den endelige pris.

Tilbyder I bytteservice og returnering af de personaliserede caps og huer?

Ja, vi har fair bytte- og returneringsregler. Du har følgende muligheder: Bytte til ny vare, bytte til gavekort på din næste bestilling - eller du får købsprisen godtgjort, hvis det bestilte produkt ikke er designet med personlig tekst, designs eller fotos. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din individuelt designede hue, så kan du returnere den inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Bliver de personaliserede huer trykt i Europa?

Ja, alle personaliserede huer trykkes i Europa; enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet.

Er der krav om minimumsbestilling for huer med tryk?

Hos Spreadshirt er der ingen minimumsbestilling. Du kan bestille en eneste hue med tryk - eller 1.000 på én gang. Og du kan designe hver eneste hue, præcis som du vil.

Hvad koster en personaliseret hue?

Prisen for din selvdesignede hue eller din personaliserede cap fra Spreadshirt sammensættes af prisen for produktet, trykomkostninger og evt. designprisen. Der beregnes ingen designpris for tekst, for designs, du selv uploader, eller for designs med betegnelsen "gratis." Du vil modtage et præcist overblik over den samlede pris, før du bestiller. Jo flere produkter du bestiller, jo lavere er prisen pr. hue. På vores hjælpesider kan du beregne din mængderabat for hvert produkt. Flere spørgsmål? Vores serviceteam hjælper dig gerne - pr. telefon, mail eller WhatsApp.

Hatten af for det! Beanies, caps og huer du nemt selv kan designe

Tryk på huer - så let er det

Med Spreadshirt er det legende let selv at designe huer & caps: Varm og hyggelig vinterhue eller hellere en casual truckercap - fordi kloge hoveder fortjener det allerbedste. Heldigvis omfatter vores sortiment inden for hovedbeklædning ikke bare huer til damer og herrer - men også til børn og babyer. Den første selvdesignede hue eller cap kommer helt sikkert.

Caps med et personligt budskab

Hvorfor ikke gribe chancen og udstyre din egen cap eller hue med et personligt budskab? Selvfølgelig er huer og caps geniale som gaver. Og nå ja forresten - cap'en beskytter jo mod solen om sommeren og huen mod kulden om vinteren. Så genialt! Design din egen hue eller cap, præcis som du vil.

Caps med tryk gør omgivelserne grønne af misundelse

Alle kan se cool ud med snapbackcaps. Men det kræver så noget helt særligt at få et cool motiv trykt på cap'en og sende et personlige statement ud i verden. Vælg blandt de uendeligt mange motiver, og find designet, som skal pryde netop dit hoved. Stik af fra mængden med din individuelt designede hue eller cap.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage