Mand og kvinde iført bøllehatte med tryk

Tryk på bøllehat

Din personaliserede Bucket Hat

Design selv
Beregn herleveringstid og fragtpris
Op til 70 % rabat
Vores mængderabat gælder allerede fra 6 artikler pr. bestilling - helt automatisk.
Ingen minimumsbestilling
Alle artikler kan trykkes enkeltvis. Enkelt at foretage efterbestilling.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Bliver alle print-on-demand bøllehatte trykt i Europa?

Ja, alle bøllehatte fremstilles i Europa efter ordremodtagelse (on-demand); enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet. Print-on-demand betyder altså, at din bøllehat er særligt bæredygtig.

Hvilke fragtmuligheder er der for bøllehatte med design?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige fragtmuligheder: Standard, premium og ekspres. Ved ekspresforsendelse vil din personaliserede bøllehat sandsynligvis være fremme hos dig i løbet af kun to hverdage! Det kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte produkter.

Se de aktuelle leveringstider og forsendelsesomkostninger her.

Hvilke områder af bøllehatten kan der trykkes på?

Din bøllehat kan få tryk på både foran og bagpå.

Hvilket materiale består de personaliserede bøllehatte af?

Vores bøllehatte består af 100 % bomuld. Derudover er der et svedbånd af satin.

Kan jeg bytte eller returnere min personaliserede bøllehat?

Ja, vi har fair returregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din personaliserede bøllehat, så kan du returnere ordren inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Er der en minimumsgrænse for bestilling af personaliserede bøllehatte, og får jeg mængderabat ved køb af flere produkter?

Vores ønske er, at alle individuelle motiver skal kunne anbringes på bøllehatte m.m. - uafhængigt af ordrens størrelse. Derfor er der hos Spreadshirt ingen krav om minimumsbestilling. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk mængderabat.

Hvordan designer jeg individuelle bøllehatte?

Hos Spreadshirt er det legende let at designe individuelle bøllehatte. I vores designbibliotek finder du masser af forskellige designs og skrifttyper, og du kan selvfølgelig også uploade dine egne grafikker. Hvis du har brug for hjælp til designprocessen, kan du henvende dig til vores talentfulde Design-Team, som kan hjælpe dig med at omsætte din idé til virkelighed.

Hvordan vasker jeg min personaliserede bøllehat?

Vi anbefaler, at du udelukkende vasker din bøllehat i hånden.

Læs også vores Vaskeanvisning for tekstiler med tryk og broderi.

På hat med tiden: Din egen designede accessory

Bøllehatte er meget mere end bare praktiske! De beskytter mod solen, og de ses overalt, efter at 90´erne og nullerne har fået en revival. Hos Spreadshirt kan du nu designe din helt egen bøllehat. Vælg blandt tusindvis af designs, placér en individuel tekst, eller upload foto, logo eller dit helt eget design. Mulighederne er ubegrænsede! Uanset om du faktisk ér lystfisker, om du går efter total streetstyle, eller om du skal på picnic med vennerne: du slår alle andre outfits med denne personaliserede bøllehat med skygge.


Bøllehatten til ham og hende

Lystfiskerhatten i vores sortiment er ikke bare til herrer og damer. Hatten kan bæres af alle, som gerne vil give deres outfit et ekstra pift! Design din solhat, og gå med den, når og hvor som helst: Om sommeren i solen, forår og efterår som cool accessory, i nattelivet, eller når du shopper henne i centeret. Hatten er ydermere din redning på bad hair days -den sparer dig faktisk for bøvlet frisering. Hatten på - og klar! Start med det samme, og find din nye yndlingshat.


Bucket hatten - fremtidens bøllehat

Hvornår vender gamle trends egentlig tilbage? Det gør de, når de er cool! Lystfiskerhatten er så god stil - især, når den personaliseres med dit helt eget design. "Bucket-hatten" har været en elsket accessory siden 60´erne. Og ét er sikkert - senest siden 90´ernes og nullernes store popikoner gjorde hatten med den runde skygge street: Denne accessory, oprindelig tiltænkt mediterende lystfiskere, slipper vi ikke af med lige med det samme. Tværtimod: Lystfiskerhatten er totalt trendy! Design din helt egen personlige lystfiskerhat nu.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage