Nemt og enkelt tryk på krus

Skab selv kruset med designs, tekst eller fotos

Krus med personaliseret design ved arbejdspladsen
Beregn her
Køb flere - spar mere
Vi udregner automatisk din mængderabat.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Populære produkter fra denne kategori

Størrelser: One size
Kop/krus
Størrelser: One size
Panorama emaljekrus
Størrelser: One size
Tofarvet krus
Størrelser: One size
Drikkekrus med skruelåg
Størrelser: One size
Panoramakrus
Størrelser: One size
Termokrus med bærehåndtag
Størrelser: One size
Kop/krus
Størrelser: One size
Panorama emaljekrus
Størrelser: One size
Tofarvet krus
Størrelser: One size
Drikkekrus med skruelåg
Størrelser: One size
Panoramakrus
Størrelser: One size
Termokrus med bærehåndtag
Firmabeklædning - banner

Firmabeklædning

Få trykt eller broderet logoer nu. Inklusive rådgivning & ordrebekræftelse.

Grafikservice

Vi iscenesætter stilsikkert netop din idé

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvordan trykkes krusene?

Vores krus trykkes - ligesom vores mobilcovers - ved hjælp af termosublimation. Designet overføres først til transferfolie og dampes dernæst på produktet ved høj varme. Med denne trykmetode indfarves krusets overflade. Termosublimation er tilgængelig for alle filformater; vær dog opmærksom på, at pixelgrafikken skal være på mindst 400 dpi.

Kan alle krus termosublimeres?

Ja, alle krus i vores sortiment kan termosublimeres.

Hvordan kan jeg få fototryk på et krus?

For at få dit foto trykt på et krus, skal du uploade det i designtoolet. Kravene til dit personlige foto i pixeldesign ser ud som følger: Dit design skal være skåret til og svare til filformat PNG, JPG, BMP eller GIF. Derudover skal billedopløsningen være på mindst 200 dpi. Dit foto må ikke overskride den maximale filstørrelse på 10 MB eller 4000 x 4000 pixel. Læs her, hvordan du trykoptimerer dit foto.

Kan fotokrus gå i opvaskemaskinen?

Bortset fra vores emaljekrus og vores farvede krus kan alle vores krus tåle opvaskemaskine. Hvis du vasker dit fotokrus op i hånden, vil trykket dog holde længere.

Kan krus med tryk gå i mikroovnen?

Ja, bortset fra emaljekrusene kan alle vores krus tåle at komme i mikroovnen.

Har I bytte- og reklamationsret for personaliserede krus?

Ja, vi har fair bytte-og returneringsregler. Du har følgende muligheder: Bytte til ny vare, bytte til gavekort på din næste bestilling - eller du får købsprisen godtgjort, hvis det bestilte produkt ikke er designet med personlig tekst, designs eller fotos. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit individuelt designede krus, så kan du returnere det inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Bliver de personaliserede krus trykt i Europa?

Ja, alle personaliserede krus trykkes i Europa; enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet.

Er der krav om minimumsbestilling for personaliserede krus?

Hos Spreadshirt er der ingen minimumsbestilling. Du kan bestille et eneste krus med tryk - eller 1.000 på én gang. Og du kan designe hvert eneste krus, præcis som du vil.

Hvad koster det selv at designe et krus?

Prisen for et krus fra Spreadshirt - som du selv har designet - sammensættes af prisen for produktet, trykomkostninger og evt. designprisen. Der beregnes ingen designpris for tekst, for designs, du selv uploader, eller for designs med betegnelsen "gratis." Du vil modtage et præcist overblik over prisen, før du bestiller. Jo flere produkter du bestiller, jo lavere er prisen pr. krus. På vores hjælpesider kan du beregne din mængderabat for hvert produkt. Flere spørgsmål? Vores serviceteam hjælper dig gerne - pr. telefon, mail eller WhatsApp.

Skab selv kruset med designs, tekst eller fotos

Design krus: Du skal 'bare' beslutte dig

Krus med tryk fra Spreadshirt er ikke for de vægelsindede: Vi er eksperter i on-demand-tryk, og du kan personalisere snart sagt alle former for krus og bægre - fra termokrus til coffee-to-go via ølkrus og personaliserede drikkeflasker og helt til det klassiske keramikkrus. Oveni har du et hav af farver at vælge imellem.

Lad os hæve kopperne: Det er så let at få tryk på

Krus med tryk gør det muligt: Nu har du både din favoritdrik og dit yndlingsmotiv eller -motto hos dig døgnet rundt. Trykket er langtidsholdbart og kan gå i opvaskemaskinen - skål på det! Takket være det store designudvalg på Spreadshirts markedsplads kan du selv designe dit krus i løbet af nulkommafem. På det store trykområde er der plads til endda temmelig brede designs, så kruset er næsten helt dækket.

Individuelle krus som gave

Bestil krus til dig selv, eller brug dem som geniale gaver: Et glad design at vågne på eller et helt personligt fotokrus med hele familien - krusene pynter både på morgenbordet og skrivebordet. Og så er krusene geniale som små reklamesøjler: Et cool design, og krusene får fluks den bedste plads i køkkenskabet.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage