Design selv mousepads

Mousepads
Individuelle mousepads med tryk: designs, fotos eller tekst
Beregn leveringstiden herMere info
Op til 70% rabat
De skarpeste priser. Fremragende service
100 % kreativ frihed
med tekster, designs og billeder
200+ produkter
venter på dine idéer

Produktdetaljer

Mousepad (bredformat)

"Små mus skal vide, hvor de hører til. Giv dem et hjem på denne musemåtte, gør arbejdet med musen lettere, og skån samtidig dit skrivebord.
  • Fint struktureret hvid overflade, perfekt til det detaljerede design.
  • Skridsikker sort underside af gummi.
  • Mål: 23 x 19 x 0,3 cm.
  • Fleksibelt og holdbart materiale: 90% polyester, 10% polyester

Mousepad med tryk til den individuelt designede arbejdsplads

Man kan ikke længere forestille sig et moderne kontor uden mousepads. De giver det vigtigste værktøj på skrivebordet en fast plads, skåner overfladen, og takket være den skridsikre underside gør mousepaden det meget lettere at styre og klikke. Du bestemmer selv, hvad slags tryk du vil have på din individuelle mousepad: Du kan vælge både høj- og tværformat. Vælg dit yndlingsdesign, en personlig tekst eller et foto. Trykkvaliteten er altid overbevisende og imponerer med de strålende farver.

Helt personligt: Design mousepad med foto

Og apropos foto: En individuel mousepad er den geniale, helt personlige fotogave. Hos Spreadshirt kan du med få enkle klik designe din mousepad online. Det retvinklede format og mousepadens trykflade i grundfarven hvid betyder, at der både er masser af plads til dine smukkeste fotos og perfekte betingelser for et detaljeret og knivskarpt trykresultat. En mousepad med fototryk som gave er en perfekt erindring, som ydermere giver din arbejdsplads det helt personlige touch.