Design selv mousepads

Individuelle mousepads med tryk: designs, fotos eller tekst

Individuelt trykte musemåtter og mus
Beregn her
Køb flere - spar mere
Vi udregner automatisk din mængderabat.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Produktdetaljer

Musemåtte (tværformat)

"Små mus skal vide, hvor de hører til. Giv dem et hjem på denne musemåtte, gør arbejdet med musen lettere, og skån samtidig dit skrivebord.
  • Fint struktureret hvid overflade, perfekt til det detaljerede design.
  • Skridsikker sort underside af gummi.
  • Mål: 23 x 19 x 0,3 cm.
  • Fleksibelt og holdbart materiale: 90% polyester, 10% polyester
Firmabeklædning - banner

Firmabeklædning

Få trykt eller broderet logoer nu. Inklusive rådgivning & ordrebekræftelse.

Grafikservice

Vi iscenesætter stilsikkert netop din idé

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Bliver alle print-on-demand mousepads trykt i Europa?

Ja, alle mousepads trykkes i Europa efter ordremodtagelse (on-demand); enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet. Og husk: Print-on-demand betyder, at din mousepad er særligt bæredygtig.

Kan jeg bytte eller returnere min personaliserede mousepad?

Ja, vi har fair returregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din personaliserede mousepad, så kan du returnere den inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Hvilke fragtmuligheder er der for mousepads med design?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige fragtmuligheder: Standard, premium og ekspres. Ved ekspresforsendelse vil din personaliserede mousepad sandsynligvis være fremme hos dig i løbet af kun to hverdage! Det kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte produkter.

Se de aktuelle leveringstider og forsendelsesomkostninger her.

Er der en minimumsgrænse for bestilling af personaliserede mousepads, og får jeg mængderabat ved køb af flere produkter?

Vores ønske er, at alle individuelle motiver skal kunne anbringes på mousepads m.m. - uafhængigt af ordrens størrelse. Derfor er der hos Spreadshirt ingen krav om minimumsbestilling. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk mængderabat.

Hvordan designer jeg en individuel mousepad?

Hos Spreadshirt er det legende let at designe individuelle mousepads. I vores designbibliotek finder du masser af forskellige designs og skrifttyper, og du kan selvfølgelig også uploade dine egne grafikker. Hvis du har brug for hjælp til designprocessen, kan du henvende dig til vores talentfulde Design-Team, som kan hjælpe dig med at omsætte din idé til virkelighed.

Hvilket materiale er de personalisérbare mousepads fremstillet af?

Vores mousepads er fremstillet af 90 % gummi og 10 % polyester. Sammensætningen gør, at materialet er både fleksibelt og langtidsholdbart.

Individuelle mousepads med tryk: designs, fotos eller tekst

Mousepad med tryk til den individuelt designede arbejdsplads

Man kan ikke længere forestille sig et moderne kontor uden mousepads. De giver det vigtigste værktøj på skrivebordet en fast plads, skåner overfladen, og takket være den skridsikre underside gør mousepaden det meget lettere at styre og klikke. Du bestemmer selv, hvad slags tryk du vil have på din individuelle mousepad: Du kan vælge både høj- og tværformat. Vælg dit yndlingsdesign, en personlig tekst eller et foto. Trykkvaliteten er altid overbevisende og imponerer med de strålende farver.

Helt personligt: Design mousepad med foto

Og apropos foto: En individuel mousepad er den geniale, helt personlige fotogave. Hos Spreadshirt kan du med få enkle klik designe din mousepad online. Det retvinklede format og mousepadens trykflade i grundfarven hvid betyder, at der både er masser af plads til dine smukkeste fotos og perfekte betingelser for et detaljeret og knivskarpt trykresultat. En mousepad med fototryk som gave er en perfekt erindring, som ydermere giver din arbejdsplads det helt personlige touch.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage