Personaliseret multifunktionstørklæde

Design dit eget multifunktionstørklæde

Par med personaliserede bandanas dyrker sport i naturen
Beregn her
Køb flere - spar mere
Vi udregner automatisk din mængderabat.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Produktdetaljer

Multifunktionstørklæde

Vores MacGyver: Multifunktionstørklædet kan bæres på op til 12 forskellige måder, når og hvor det passer dig: Som et let sjal om halsen, som en ekstra form for ansigtsbeskyttelse over næse og mund eller som hovedbeklædning.
  • Kan bæres på op til 12 forskellige måder
  • Mål: ca 25 x 50 cm
  • Vaskes i hånden. Bør ikke stryges
  • Materiale: 100 % polyester
Bemærk: Spreadshirt har opdateret labelling af dette produkt. Din bestilling kan indeholde artikler i både den tidligere og den nyeste udgave, indtil lageret af den tidligere udgave er udsolgt.
Firmabeklædning - banner

Firmabeklædning

Få trykt eller broderet logoer nu. Inklusive rådgivning & ordrebekræftelse.

Grafikservice

Vi iscenesætter stilsikkert netop din idé

Design dit eget multifunktionstørklæde

Sådan bærer du dit funktionstørklæde

Ved du, hvad der er det helt særlige ved et funktionstørklæde? Du kan bære det præcis som du vil! Du kan bære det på hele 12 forskellige måder: som hårbånd, som hovedtørklæde i forskellige variationer, om armen eller som beskyttelse over næse og mund. Deraf selvfølgelig det geniale navn. Hos Spreadshirt finder du tørklædet i hele fire farver og du kan ovenikøbet selv designe det! Bærer du tørklædet foran ansigtet, så beskytter det dig og andre imod dråbeinfektioner.

Så genialt er et tubetørklæde

Hvordan kan det lade sige gøre at bære et tørklæde på så mange måder? Multifunktionstørklædet er et tubetørklæde. Det har ingen begyndelse og slutning, og du kan trække det over hovedet ligesom en T-shirt. Tubetørklædet blev oprindeligt udviklet til sportsudøvere og motorcyklister, så de kunne beskytte sig imod kulde. Det fungerer på samme måde som en elefanthue. Du kan selv dekorere dit tørklæde med coole motiver eller tekst. På den måde gør du et praktisk tørklæde til en stilfuld accessoire.

Sådan designer du dit tørklæde

Ønsker du dig et multifunktionstørklæde og har du endnu ikke besluttet, hvordan det skal se ud? Overvej hvordan det vil tage sig bedst ud som halstørklæde. Du kan placere næsten alle motiver på tørklædet - blomster, symboler, tekst, mønstre. Du kan selvfølgelig også designe dit multifunktionstørklæde, så det ser cool ud, når du trækker det op for munden: i bedste sørøverstil eller som en ægte motorcykelnørd. Og næste gang du skal på job eller ud og handle får du masser af opmærksomhed og beskytter samtidig både dig selv og de andre.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage