Individuelt tryk på nøglesnore

Nøglesnore
Lanyards med tryk - dit eget design på snoren
Bestil flere, spar mere

Bestil flere, spar mere

30 dages returret

30 dages returret

Stort udvalg af designs

Stort udvalg af designs

Beregn leveringstid her Mere info
Standard
Premium
Ekspres

Nøglesnor

Så bliver dine nøgler ikke væk. Og det gør adgangskort, backstage-pas eller pressekort heller ikke, takket være karabinhage og bånd, som du har om halsen.
  • Karabinhage af metal
  • Kliklås af kunststof, så nøglen hurtigt kan tages ud
  • Bredde: 25 mm
  • Vægt: 35 gram
  • Materiale: 100% polyester

Tømmermænd? Design selv en nøglesnor

Kender du det? Din taske er propfuld med alle de små og store ting, som man bare ikke kan undvære. Du roder og rager og leder og søger, men du kan ikke finde den - nøglen. De tider er så forbi nu! Hos Spreadshirt kan du få individuelle nøglesnore med tryk, så du kan finde din nøgle i det sekund, du har brug for den. Og der er mere endnu: Du kan nemlig også have dit navneskilt i den - superpraktisk! Og det aller bedste: Et lille praktisk ekstra led gør det let at tage f.eks. navneskiltet af.

Lanyards med tryk i et utal af farver

Uanset om dine nøglesnore med print skal bruges i reklameøjemed, til privat brug eller som gave til en, du holder meget af: Vores trykmetoder betyder, at alle design-idéer lykkes på din nøglesnor. Vælg din favoritfarve i vores store udvalg af nøglesnore, og skab en elegant kontrast til dine valgte trykfarver. Se selv her: Hos print-on-demand-profferne Spreadshirt kan du hurtigt og let få trykt nøglesnore og på den måde få fortjent opmærksomhed på den næste kampagne-, musik- eller messe-event .