Individuelt tryk på paraplyer

 Paraplyer\n
En paraply er, til når det regner: Skab selv paraplyen med designs, tekst eller fotos
Beregn her
Køb flere - spar mere
Vi udregner automatisk din mængderabat.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Produktdetaljer

Paraply (lille)

Holder dig tør på turen. Handy ledsager til våde dage, passer i alle tasker og er altid lige ved hånden, når det vælter ned.
  • Længde når den er slået sammen: 24 cm
  • Praktisk velcrolukning og pose til opbevaring
  • Materiale: Kunststof, metal, betræk af 100% polyester

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Bliver alle print-on-demand paraplyer trykt i Europa?

Ja, alle individuelle paraplyer trykkes i Europa efter ordremodtagelse (on-demand); enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet. Print-on-demand betyder altså, at din individuelle paraply er særligt bæredygtig.

Kan jeg bytte eller returnere min personaliserede paraply?

Ja, vi har fair returregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din individuelle paraply, så kan du returnere den inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Hvilke fragtmuligheder er der for en paraply med eget design?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige fragtmuligheder: Standard, premium og ekspres. Ved ekspresforsendelse vil din personaliserede paraply sandsynligvis være fremme hos dig i løbet af kun to hverdage! Det kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte produkter.

Se de aktuelle leveringstider og forsendelsesomkostninger her.

Er der en minimumsgrænse for bestilling af personaliserede paraplyer, og får jeg mængderabat ved køb af flere produkter?

Vores ønske er, at alle individuelle motiver skal kunne anbringes på paraplyer m.m. - uafhængigt af ordrens størrelse. Derfor er der hos Spreadshirt ingen krav om minimumsbestilling. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk mængderabat.

Kan man kun trykke på ét sted på paraplyen?

Der kan trykkes på din paraply på to sider, når de ligger lige over for hinanden.

Hvordan designer jeg en individuel paraply?

Hos Spreadshirt er det legende let at designe en individuel paraply. I vores designbibliotek finder du masser af forskellige designs og skrifttyper, og du kan selvfølgelig også uploade dine egne grafikker. Hvis du har brug for hjælp til designprocessen, kan du henvende dig til vores talentfulde Design-Team, som kan hjælpe dig med at omsætte din idé til virkelighed.

Paraplyer med tryk, når elementerne raser

Klassikeren? Dens praktiske lillebror? -Eller helst begge dele? Når det kommer til paraplyer med tryk, har du valget mellem to typer paraplyer. Hvis du er på udkig efter en praktisk skærm til gæsterne, eller skærmen du altid kan have i tasken, så er vores taske-paraply svaret på dine bønner. Og leder du efter en stor skærm, som både du og din elskede kan krybe i skjul under, så er vores store skærm med de elastiske glasfiberskinner og det forstærkede og stabile håndtag lige noget for dig

Design selv din paraply - med Spreadshirt

Paraplyer med tryk er mange firmaers reklameklassiker nummer 1, og de er også en super sød gave til venner og familie. Og så er det jo også en slags invitation til at lave noget sammen: Såd'n frit efter det gamle ordsprog: "Der findes ikke dårligt vejr, der findes kun folk uden paraply", så er det jo fremover en sand fornøjelse at slentre gennem regn. Med en skærm med individuelt tryk kan du så også være helt tryg: Det evindelige ´hvem-har-taget-min-paraply´-kaos er nu fortid. Så altså: klar, parat, paraplytryk start!

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage