Ungt par sidder ved et vindue iført personaliserede poloshirts

Liiiidt mere elegant: Poloshirt med tryk

Design selv din poloshirt, og få al opmærksomheden

Beregn her
Op til 70 % rabat
Vores mængderabat gælder allerede fra 6 artikler pr. bestilling - helt automatisk.
Ingen minimumsbestilling
Alle artikler kan trykkes enkeltvis. Enkelt at foretage efterbestilling.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Populære produkter fra denne kategori

Størrelser: S - 4XL
Herre poloshirt
(2932)
Størrelser: S - XXL
Tipped poloshirt damer
(85)
Størrelser: S - 4XL
JAKO herre Polo Base
(14)
Størrelser: S - XXL
Poloshirt dame
(549)
Størrelser: S - 3XL
Tipped poloshirt herre
(423)
Størrelser: S - 4XL
Herre poloshirt
(2932)
Størrelser: S - XXL
Tipped poloshirt damer
(85)
Størrelser: S - 4XL
JAKO herre Polo Base
(14)
Størrelser: S - XXL
Poloshirt dame
(549)
Størrelser: S - 3XL
Tipped poloshirt herre
(423)

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg få trykt mit firmalogo på en poloshirt?

For at få dit firmalogo på din personaliserede poloshirt skal du uploade en billedfil i et af de følgende formater: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG eller AI. Filen må maksimalt være på 10 MB. Placér det uploadede logo, dér hvor du vil have det; tilpas eventuelt størrelsen - og nu er din poloshirt med logo klar til at gå i trykken. Hvis din billedfils opløsning ikke rækker, så kontakt venligst vores grafikservice. Her får du også hjælp til at finde den endelige pris.

Er der krav om minimumsbestilling for personaliserede poloshirts?

Hos Spreadshirt er der ingen minimumsbestilling. Du kan bestille en eneste poloshirt med tryk - eller 1.000 på én gang. Og du kan designe hver eneste poloshirt, præcis som du vil.

Hvor på poloshirten kan jeg få broderi?

Vælg først den poloshirt, du vil have broderi på. Placér din tekst i broderi-toolet, og design så, præcis som du vil. Hvis du vil have dit logo broderet på en af vores poloshirts, så fungerer det sådan her: Fortæl os, hvad din henvendelse - fra 50 artikler - drejer sig om, inklusive motiv og produktønsker, pr. telefon eller mail. Vi finder ud af, hvordan dit motiv kan gøres klar til tryk, og sender dig et tilbud (eller kontakter dig telefonisk). Din ordre går i produktion og er efter ca. 3 uger klar til afsendelse.

Hvordan kan jeg selv designe en poloshirt?

Hos Spreadshirt er det legende let at designe en individuel poloshirt. Vælg først, hvilken poloshirt du vil have tryk på, og design den derefter, præcis som du ønsker. I vores designbibliotek finder du masser af forskellige designs og skrifttyper, og du kan selvfølgelig også uploade dine egne grafikker. Hvis du har brug for hjælp i designprocessen, kan du henvende dig til vores talentfulde designteam, som kan hjælpe dig med at omsætte din idé til virkelighed.

Har I bytte- og reklamationsret for personaliserede poloshirts?

Ja, vi har fair bytte- og returneringsregler. Du har følgende muligheder: Bytte til ny vare, bytte til gavekort på din næste bestilling - eller du får købsprisen godtgjort, hvis det bestilte produkt ikke er designet med personlig tekst, designs eller fotos. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din personaliserede poloshirt, så kan du returnere den inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Bliver jeres poloshirts trykt i Europa?

Ja, alle individuelle poloshirts trykkes i Europa; enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet.

Hvad koster det at personalisere en poloshirt?

Prisen for din selvdesignede poloshirt fra Spreadshirt sammensættes af prisen for produktet,trykomkostninger og evt. designprisen. Der beregnes ingen designpris for tekst, for designs, du selv uploader, eller for designs med betegnelsen "gratis". Du vil modtage et præcist overblik over prisen, før du bestiller. Jo flere produkter du bestiller, jo lavere er prisen pr. poloshirt. På vores hjælpesider kan du beregne din mængderabat for hvert produkt. Flere spørgsmål? Vores serviceteam hjælper dig gerne - pr. telefon, mail eller WhatsApp.

Hvilke fragtmuligheder er der for individualiserede poloshirts?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige fragtmuligheder: Standard, premium og ekspres. Ved ekspresforsendelse vil din individuelle poloshirt sandsynligvis være fremme hos dig allerede efter to hverdage. Dette kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte produkter. Beregn din leveringstid her.

Design selv din poloshirt, og få al opmærksomheden

Elegant og individuel: Design selv poloshirt

Det lyser langt væk af god smag: Knapbånd, krave og kortærmet look. Poloshirts har længe haft kultstatus i garderoben hos elegante sportsudøvere. Velegnet til både damer og herrer og populær langt ud over tennis- og polospillernes rækker. I de senere år har poloshirten også vundet indpas i hverdagen og på jobbet.

Gør din poloshirt personlig

Dit personlige touch forvandler klassikeren til et kostbart klenodie. Giv den seriøse shirt ekstra stil og klasse med dit navn, et akronym eller klubbens logo, og din performance vil blive en succes. Sporty og samtidig elegant, populær og alligevel unik - kun du ved, hvad der skal trykkes på din poloshirt eller T-shirt. Brug også poloshirten til dit crew, så I alle fremstår som en enhed.

Poloshirts med tryk på: Sådan gør du

Det kan jo aldrig skade at kaste et blik på populære og elskede motiver, så dit elegante look rammer prikken over i'et. En stilfuld klassiker er f.eks. små motiver med klubnavnet oppe på venstre side af brystet. En anden god idé er at placere en tekst på den øverste del af ryggen. Til sidst finder du i det store udvalg den farve, som passer bedst til præcis din type.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage