Design din pude

Puder med tryk i topkvalitet

Design selv puder: Nu bliver det for alvor hyggeligt

Op til 70% rabat

De skarpeste priser. Fremragende service

100 % kreativ frihed

med tekster, designs og billeder

r

200+ produkter

venter på dine idéer

Beregn leveringstiden herMere info
Tekstiltryk engrosbestillinger banner
Til
Bestillinger fra
100 styk

Engrosbestillinger

Personlig rådgivning, flere produkter og trykmetoder

Bestil tilbud

Design selv puder: Nu bliver det for alvor hyggeligt

Pudebetræk med tryk: den ganske særlige gaveidé

Original gaveidé: Nu kan du også få tryk på puderne. Mulighederne er ubegrænsede: Fotopuden i glade farver er den perfekte indflyttergave. Savnet af den eneste ene er til at bære, hvis man har en krammepude med et lækkert tryk af ham eller hende. Og måske kan det dovne sofadyr overtales til lidt mere aktivitet med en pude påtrykt et motiverende budskab.

Enkelt tryk på pudebetræk

Et pudebetræk med tryk er perfekt til enhver lejlighed! Med et fint motiv eller med en personlig hilsen. Med påtrykt foto eller med et smukt billede: Uanset hvad din idé går ud på - så passer den perfekt på vores pudebetræk, der fås i forskellige størrelser. Trykfarvernes høje kvalitet betyder, at glæden over vores produkter er langtidsholdbar. Så let er det at trykke på pudebetræk!

Design selv puder med Spreadshirt

Det blødeste af det bløde! Hæv hyggefaktoren, og sæt dit personlige præg på pudebetrækkets store trykflade. Vores klassiker i størrelse 44x44 cm passer til en pude på 45x45 cm. Pudebetrækkene er udstyrede med lynlås og megapraktiske at ha´ med at gøre. På den måde kan du let tage puden ud, når dit pudebetræk skal vaskes.