Hold dig i form: Tryk på sportsbeklædning

Design selv trikot med power

T-shirts til sportsgrupper
Beregn her
Køb flere - spar mere
Vi udregner automatisk din mængderabat.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Populære produkter fra denne kategori

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Er der krav om minimumsbestilling for sportstøj?

Hos Spreadshirt er der ingen minimumsbestilling. Du kan sagtens bestille en enkelt sportsartikel hos os og designe den, præcis som du vil.

Kan jeg bytte eller returnere sportstøj med print?

Ja, vi har fair returregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din individuelle sportsbeklædning, så kan du returnere den inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Er der mængderabat for personaliseret sportstøj?

Ja! Hos Spreadshirt får du mængderabat på de fleste artikler allerede fra 6 artikler og uafhængigt af værdien af det bestilte. Og det gælder, uanset om du bestiller flere ens eller forskellige sportsartikler. Se din mængderabat direkte i indkøbskurven, eller beregn den på vores hjælpesider.

Ved hvilke varmegrader kan sportstøj vaskes?

Trykmetoden er afgørende for, hvordan du skal vaske sportstøj. Vores digital-, polyester- og flextryk skal vaskes på 30 °C, serigrafiske tryk på 40 °C. Læs også voresvaskeanvisning for tekstiler med tryk.

I hvilke størrelser tilbyder I sportstøj?

Fit i alle størrelser: Hos Spreadshirt kan du få personaliserbare sportsartikler fra XS til 5XL.

Er materialet, der anvendes til sportsartikler med print, fugtafvisende?

Det afhænger af materialet, om din sportsbeklædning er fugtafvisende. Nogle af vores T-shirts og tanktoppe af 100 % polyester er af åndbart materiale og hurtigttørrende. De har betegnelsen ´funktionsbeklædning´ eller ´åndbar´.

Hvordan kan jeg få klubbens logo på sportstøj?

Det er let at personalisere alt sportstøj fra Spreadshirt: Start med at vælge et produkt, og skab så dit design, sådan som du vil ha’ det. Ved at klikke på ´upload´ tilføjer du dit klublogo eller et design. Hvis du har brug forhjælp til fritskæring eller til trykoptimering af dit logo, er du velkommen til at kontakte Spreadshirts designservice. Vi hjælper dig med at finde den bedste pris.

Hvilke fragtmuligheder er der for babytøj med design?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige fragtmuligheder: Standard, premium og ekspres. Ved ekspresforsendelse vil dine personaliserede forklæder sandsynligvis allerede være fremme hos dig efter to hverdage. Det kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte produkter.

Se de aktuelle leveringstider og forsendelsesomkostninger her.

Trykkes og broderes sportstøj print-on-demand i Europa?

Ja, alle personaliserede sportsartikler trykkes i Europa efter ordremodtagelse (on-demand); enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet. Og husk: Print-on-demand betyder, at dit sportstøj er særligt bæredygtig.

Trøjer med tryk - pokalen er hjemme

Uden de ens spillertrøjer ville dit hold bare være en tilfældig flok, som tumler rundt mellem hinanden. Teambeklædning skaber både teamgejsten og det sammenhold, som skal til for at få sejren i hus. Funktionsshirts, sportsbukser, sweatshirts eller løbetøj - ens farver og logo skaber genkendelse, identifikation og orientering på grønsværen.

Personaliserede spillertrøjer til fans og atleter

Og uden for banen kan fans og venner vise deres sympati for netop deres sportshelte ved at bære de rigtige trøjer og sweats. På stadion før kampen eller i baren efter kampen - spillertrøjer og sweatshirts sikrer sammenholdet. I sportstøj med tryk fra Spreadshirt er sejren i hus!

Sportsshirts - det stof, sejre er gjort af

Vi véd det jo godt: Selv den mest veltrænede fodboldstjerne er gennemsvedt efter en halv times infight om bolden. Heldigvis har Spreadshirt åndbart sportstøj og spillertrøjer, fleecetøj og løbeshirts, alt sammen udviklet til at stå distancen. Sammen med de attraktive mængderabatter gør det Spreadshirt til dit pitstop nummer 1 for spillertrøjer med tryk, engrosbestillinger på sportstasker og hele teamgearet.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage