Hold dig i form: Tryk på sportsbeklædning

Design selv trikot med power

T-shirts til sportsgrupper
Beregn her
Køb flere - spar mere
Vi udregner automatisk din mængderabat.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Trøjer med tryk - pokalen er hjemme

Uden de ens spillertrøjer ville dit hold bare være en tilfældig flok, som tumler rundt mellem hinanden. Teambeklædning skaber både teamgejsten og det sammenhold, som skal til for at få sejren i hus. Funktionsshirts, sportsbukser, sweatshirts eller løbetøj - ens farver og logo skaber genkendelse, identifikation og orientering på grønsværen.

Personaliserede spillertrøjer til fans og atleter

Og uden for banen kan fans og venner vise deres sympati for netop deres sportshelte ved at bære de rigtige trøjer og sweats. På stadion før kampen eller i baren efter kampen - spillertrøjer og sweatshirts sikrer sammenholdet. I sportstøj med tryk fra Spreadshirt er sejren i hus!

Sportsshirts - det stof, sejre er gjort af

Vi véd det jo godt: Selv den mest veltrænede fodboldstjerne er gennemsvedt efter en halv times infight om bolden. Heldigvis har Spreadshirt åndbart sportstøj og spillertrøjer, fleecetøj og løbeshirts, alt sammen udviklet til at stå distancen. Sammen med de attraktive mængderabatter gør det Spreadshirt til dit pitstop nummer 1 for spillertrøjer med tryk, engrosbestillinger på sportstasker og hele teamgearet.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage