Tryk på hoodies og sweatshirts

Skab selv sweatshirts med designs, tekst eller fotos

Tryk hos Spreadshirt
Beregn her
Køb flere - spar mere
Vi udregner automatisk din mængderabat.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Se det store udvalg af hoodies

Vores mest populære sweatshirts og hoodies

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på en hoodie og en sweatshirt?

En hoodie har en hætte, det har en almindelig sweatshirt ikke. I vores sortiment finder du mange forskellige sweatshirt- og hoodie-modeller til både herrer, damer og børn - og også unisexhoodies. Der findes også zip-hoodies, hættejakker og hoodiekjoler, som kan designes individuelt.

Bliver sweatshirtene trykt i Europa?

Ja, alle individuelle hoodies og sweatshirts trykkes i Europa; enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet.

Kan jeg bytte eller returnere min personaliserede hoodie?

Ja, vi har fair bytte- og returneringsregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din individuelle sweatshirt eller hoodie, kan du returnere den inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Hvilke områder af min hoodie kan jeg få tryk på?

På de fleste af vores hoodies kan du få tryk på for- og bagsiden samt på begge ærmer. Det trykegnede område er let at spotte i designtoolet. Vi beregner et beløb for hvert trykområde på din hoodie eller sweatshirt.

Hvordan personaliserer jeg min sweatshirt?

Hos Spreadshirt er det legende let at designe en individuel hoodie. Vælg først, hvilken sweatshirt eller hoodie du vil have tryk på, og design den derefter, præcis som du vil ha' den. I vores designbibliotek finder du masser af forskellige designs og skrifttyper, og du kan selvfølgelig også uploade dine egne grafikker. Hvis du har brug for hjælp i designprocessen, kan du henvende dig til vores talentfulde designteam, som kan hjælpe dig med at omsætte din idé til virkelighed.

Hvad koster det at få tryk på en sweatshirt?

Prisen for din selvdesignede sweatshirt eller hoodie fra Spreadshirt sammensættes af prisen for produktet, trykomkostningerne og evt. designprisen. Der beregnes ingen designpris for tekst, for designs, du selv uploader, eller for designs med betegnelsen "gratis." Vi beregner et beløb for hvert trykområde på din hoodie eller sweatshirt. Du vil modtage et præcist overblik over den samlede pris, før du bestiller. Jo flere produkter du bestiller, jo lavere er stykprisen. Er der problemer, eller har du spørgsmål, så kontakt vores serviceteam.

Hvilke fragtmuligheder tilbyder Spreadshirt for sweatshirts og hoodies med tryk?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige fragtmuligheder: Standard, premium og ekspres. Ved ekspresforsendelse vil din individuelle sweatshirt sandsynligvis være fremme hos dig allerede efter to hverdage. Dette kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte sweatshirts eller hoodies.

Hvor lang tid tager det at få tryk på en hoodie?

For at undgå unødigt spild trykker vi altid først hoodien til dig, når bestillingsprocessen er gennemført (Print-on-demand). Det tager i reglen 24 timer for os at få den trykte sweatshirt klar til afsendelse.

Er der krav om minimumsbestilling for personaliserede hoodies?

Hos Spreadshirt er der ingen minimumsbestilling. Du kan bestille en eneste individuel hoodie - eller 1.000 på én gang. Og du kan designe hver eneste sweatshirt eller hoodie, præcis som du vil ha' den.

Kan jeg bestille det samme design på forskellige hoodies og sweatshirts, og findes der mængderabat?

Ja, så snart du har uploadet dit design, kan det placeres på alle hoodies og sweatshirts (og naturligvis også på andre produkter). Du får automatisk mængderabat på din ordre, hvis du bestiller 6 eller flere artikler. I den forbindelse er det lige meget, hvilke produkter fra vores sortiment det drejer sig om; mængderabatten gælder også for blandede indkøbskurve.

Skab selv sweatshirts med designs, tekst eller fotos

Supernemt tryk på sweatshirts

Hættetrøjer, sweatjakker, hoodies - eller simpelthen sweatshirts: Hos Spreadshirt kan du få tryk på et stort udvalg af dame-, herre-, unisex- og børne-hoodies. Du kan vælge imellem forskellige mærker og kvaliteter: fra prisbillige til premium. Når du har fundet den ønskede model, skal du bare vælge et design. Du kan enten browse vores designkategorier eller søge målrettet med stikord. Med vores designtool kan du ud over de tilgængelige motiver også nemt tilføje egne tekster eller fotos og skabe dit helt eget udtryk. Kun din fantasi sætter grænserne. Vil du ha' et signalrødt logo på ryggen? Det skal du da ha', så! Vil du ha' dit navn med en lækker skrifttype på brystet? Intet kunne være lettere! Designtoolet er naturligvis gratis at bruge - prøv det selv, her og nu.

Design selv sweatshirts - den geniale gaveidé

En trøje, du selv har designet, kombinerer individualitet og mode - dine venner og din familie vil elske det. Prøv det: Den næste gave du skal gi', skal da være en sweatshirt med tryk. Måske findes der et særligt foto, som forbinder dig og dem, du elsker - eller et motto, som dine venner også synes er sjovt. Uanset hvilke idéer du kommer op med: Med en personligt designet sweatshirt viser du både en særligkærlig opmærksomhed og skaber et smukt minde. Og det allerbedste: Er du liiige sent nok ude, så er det heller ikke noget problem: Den korte leveringstid betyder, at pakken kommer frem til tiden - også når det er lige op over. Men naturligvis vil vi opfordre dig til at tage dig god tid til at designe din sweatshirt.

Online tryk på sweatshirts

Sweatjakker og sweatshirts er forrygende fleksible: De er praktiske på en kølig sommeraften, og de udgør det lækkerlune lag, når det er vinter og rigtig koldt. Og print-on-demand-profferne hos Spreadshirt giver dig endnu flere muligheder. Hos os kan du gå helt print-amok på sweatshirts og sætte individualiteten i højsædet. Vælg blandt masser af designforlæg og skrifttyper, og skab unikke kombinationer. Naturligvis kan du også iscenesætte dine egne fotos, tekster, designs eller logoer og få trykt en sweatshirt, som der kun findes én af i hele verden. Vi står klar, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker: Vores serviceteam hjælper dig videre i processen, og vores grafikservice hjælper dig gerne med designet. Altså: Vis hvad du har gang i, og få trykt en sweatshirt, præcis som netop du vil ha' den! Og hvis det stadig er for varmt til hoodie, så ta'r du dit design og sætter det på en T-shirt.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage