Bæredygtig beklædning

Se bæredygtig mode, du selv kan designe

Design nu
Trykt på bestilling i Europa
Vi producerer kun det, som du fremstiller eller selv har designet - fra et enkelt eksemplar til engrosbestillingen. Helt uden overproduktion.
Bytteraten er under 2 %
Vores returkvote på under 2 % er blandt branchens bedste. Vi donerer eller genanvender alle varer, der sendes tilbage til os.
Grøn strøm (ikke kun) til grønne produkter
Siden 2020 har vores strømforbrug på serverne i EU samt i vores hovedkvarter i Leipzig udelukkende været baseret på vedvarende energi.

Vi er vilde med øko - inden for alle kategorier

Se vores bæredygtige mærker

Grøn, grønnere - de grønneste designidéer

Dame Premium T-shirt af økologisk bomuld
Herre Premium T-shirt økologisk
Organic mænd
Organic mænd
Organic mænd
Organic mænd
Organic mænd
Dame Premium T-shirt af økologisk bomuld

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Emballerer I mit personaliserede tøj plasticfrit?

Ja, siden januar 2022 har vi sendt større ordrer (fra ca. 5 produkter) i papiremballage. Vi arbejder på højtryk på senest ved årets udgang at kunne tilbyde et plasticfrit alternativ, også til mindre ordrer. Læs mere om temaet bæredygtighed og om vores vision her.

Hvordan finder jeg ud af, hvilke produkter der er fremstillet af bæredygtige materialer?

Brug filterfunktionen på produktsiderne. Når du klikker på økologiske produkter, så kan du se alle bæredygtige produkter fra vores sortiment.

Hvor bæredygtigt er det blæk, som i anvender til at trykke på det tøj, jeg har bestilt?

Til vores standard trykmetode, direkte digitaltryk, anvender vi bæredygtige farver, veganske farvepigmenter og en speciel vand- og strømsparende trykproces.

Hvor stor er produktpaletten i Spreadshirts bæredygtige sortiment?

Vores udvalg af økologiske produkter vokser hele tiden. Frem til slutningen af 2022 planlægger vi at tilbyde bæredygtige alternativer til næsten alle produkter.

Bliver alle print-on-demand produkter trykt i Europa?

Ja, alle produkter trykkes i Europa; enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet. Print-on-demand betyder, at vi trykker eller broderer på bestilling. Dette gør vores produkter meget bæredygtige.

Hvad sker der med returnerede varer?

Vores flotte returkvote på under 2 % er enestående for branchen. Vi donerer eller recycler alle varer, der bliver sendt tilbage til os. Læs mere om temaet donationer og recycling her.

Hvilke bæredygtighedstiltag foretager I under produktionen af mit tøj?

Siden 2019 har vi ikke længere anvendt papir i vores produktion - omregnet sparer det 767 træer om året. Vi investerer også løbende i moderne og mere klimavenlige teknologier og produkter. Senest har vi investeret 10 mio. € i moderne Kornit Atlas trykkemaskiner. Vores næste store skridt er overgangen til plasticfri emballage til alle ordrer.

Fair fashion med personlighed

Vil du præcisere dit budskab inden for Fair Fashion shirts med et statementprint? Spinder din helt egen elektromotor af glæde over grønne designs? Er bæredygtighed simpelthen bare dig? Så er du kommet til det rigtige sted. Se de lækre økologisk fremstillede produkter, og design krus, hoodies, tasker, T-shirts og meget mere - præcis som du vil. Din grønne kreation bliver printet med veganske og vandbesparende farver (og masser af kærlighed).

Se bæredygtige brands

I vores sortiment finder du fair mode fra forskellige producenter. Og Spreadshirt har også sin egen grønne produktlinje i premium-kollektionen! Vær med til at vise, at bæredygtig mode både er cool og individuel - med din nye T-shirt af økologisk bomuld og med personaliseret motiv eller med en bæredygtig drikkeflaske med navn.

Øko eller øko? Valget er dit

Valget er dit - også når det kommer til fair fashion: Find en lækker T-shirt i det store udvalg - til dig selv eller til at forære væk. Se økologiske hagesmække og babybodyer til de små ballademagere. Eller klæ´ dig bæredygtigt på fra øverst til nederst - i joggingbukser, baseballcaps, seje tasker og meget mere fra den økologiske produktion. Og det endda med helt individuelt print!

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage