Legende let: tryk på sparkedragter

Babybody med tryk - de små vil elske den store opmærksomhed

En glad baby leger i stuen iført en hjemmedesignet babybody.
Beregn her
Økologiske produkter
Vi har både veganske produkter og produkter af 100 % økologisk bomuld.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Yeah baby! Megalækkert til de allermindste

Størrelser: One size
Babyhue af økologisk bomuld
(347)
Størrelser: 56 (0-1 md.) - 80 (9-12 md)
Langærmet babybody, økologisk bomuld
(4008)
Størrelser: 3-6 Måneder - 18-24 Måneder
Økologisk T-shirt til baby, rund hals
(2601)
Størrelser: One size
Babyhue af økologisk bomuld
(347)
Størrelser: 56 (0-1 md.) - 80 (9-12 md)
Langærmet babybody, økologisk bomuld
(4008)
Størrelser: 3-6 Måneder - 18-24 Måneder
Økologisk T-shirt til baby, rund hals
(2601)
Firmabeklædning - banner

Firmabeklædning

Få trykt eller broderet logoer nu. Inklusive rådgivning & ordrebekræftelse.

Grafikservice

Vi iscenesætter stilsikkert netop din idé

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvordan designer jeg selv en babybody?

Hos Spreadshirt er det legende let at designe en individuel babybody. Vælg først, hvilken body du vil have tryk på, og design den derefter, præcis som du ønsker. I vores designbibliotek finder du masser af forskellige designs og skrifttyper, og du kan selvfølgelig også uploade dine egne grafikker. Hvis du har brug for hjælp i designprocessen, så kast et blik i vores FAQ.

Hvilke produkter til børn og babyer kan man designe?

Vores produktsortiment til børn og babyer vokser hele tiden. T-shirts, sweatshirts, langærmede T-shirts, hagesmække, huer - og masser af forskellige babybodys: hos os er der plads til dine store idéer til de allermindste.

Hvilke materialer anvender I ved fremstillingen af jeres babytøj?

Vores babybodys består primært af 100 % økologisk bomuld. Dog undtaget de kort- og langærmede økologiske babybodys i gråmeleret (85 % økologisk bomuld, 15 % viskose) og den kortærmede økologiske baby-kontrast-body i gråmeleret/navy (85 % økologisk bomuld, 15 % viskose).

Hvor lang tid tager det at få tryk på en personaliseret sparkedragt?

For at undgå unødigt spild trykker vi altid først sparkedragten til dig, når bestillingsprocessen er gennemført (print-on-demand). Det tager i reglen 24 timer for os at få den trykte sparkedragt klar til afsendelse.

Tilbyder I bytteservice og reklamation for personaliseret babybeklædning?

Ja, vi tilbyder fair bytte- og returneringsregler. Du har følgende muligheder: Bytte til ny vare, bytte til gavekort på din næste bestilling - eller du får købsprisen godtgjort, hvis det bestilte produkt ikke er designet med personlig tekst, designs eller fotos. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit individuelt designede babytøj, så kan du returnere det inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Bliver babytøjet trykt i Europa?

Ja, alt individuelt babytøj trykkes i Europa; enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet.

Er der krav om minimumsbestilling for babytøj?

Hos Spreadshirt er der ingen minimumsbestilling. Du kan bestille en eneste individuel sparkedragt - eller 1.000 på én gang. Og du kan designe hver eneste sparkedragt, præcis som du vil ha´ den.

Hvordan skal sparkedragterne vaskes?

Trykmetoden er afgørende for, hvordan du skal vaske dine sparkedragter. Vores digital-, polyester- og flextryk skal vaskes på 30 °C, serigrafiske tryk på 40 °C og broderi på 95 °C. Læs også voresVaskeanvisning for tekstiler med tryk og broderi.

Hvilke fragtmuligheder er der for babytøj med design?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige fragtmuligheder: Standard, premium og ekspres. Ved ekspresforsendelse vil dit individuelle babytøj sandsynligvis være fremme hos dig allerede efter to hverdage. Dette kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte produkter. Beregn din leveringstidher.

Babybody med tryk - de små vil elske den store opmærksomhed

Tryk på sparkedragter: Perfekt til baby

Babyhud er blød og sart. Spreadshirt lægger stor vægt på at tilbyde babytøj, som overvejende er fremstillet af bæredygtig eller økologisk bomuld. Et strålende eksempel på det er vores kortærmede babyshirt af 100 % økologisk bomuld. Naturligvis har vi også mange andre økologiske kvalitetsprodukter.

Topkvalitet – også i babytøj

Hos Spreadshirt tænker vi praktisk, og vi har gjort det let for nybagte forældre at lave sparkedragter med tryk. Takket være vore babyprodukters fremragende kvalitet holder de formen vask efter vask. Dette gælder naturligvis også for de forskellige tryk: Lysende klare farver og lang holdbarhed er en selvfølge. Få tryk på en babybody med det samme - det næste babyshower kommer, før du aner.

Babybody med personligt tryk

Personaliseret tøj til de allermindste? Ja da! Babyer har jo allerede fra dag ét deres helt egen, stærke personlighed. Så en sparkedragt med navn ligger da lige til højrebenet. Hver eneste nyfødte er et lille mirakel. Solstråle, vildbasse eller sovetryne - med sjove designs på hagesmækken eller babyshirten kan du fremhæve netop din guldklumps særlige personlighed.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage