Legende let: tryk på sparkedragter

Babytøj
Babybody med tryk - de små vil elske den store opmærksomhed

Op til 70% rabat

De skarpeste priser. Fremragende service

100 % kreativ frihed

med tekster, designs og billeder

r

200+ produkter

venter på dine idéer

Beregn leveringstiden herMere info

Så tilfredse er vores kunder

Overordentlig god kvalitet i stoffet og tydelig i trykket og overensstemmende med forventninger.Helle M.
Super godt tryk på T-shirt.Tobias V. P.
Vi bestilte et tredelt sæt til en af vores medarbejderes datter. Både kvaliteten og leveringstiden var helt i top. Vi var meget tilfredse.Valdone K.

Tryk på sparkedragter Perfekt til baby

Babyhud er blød og sart. Spreadshirt lægger stor vægt på at tilbyde babytøj, som overvejende er fremstillet af bæredygtig eller økologisk bomuld. Et strålende eksempel herpå er vores kortærmede babyshirt af 100% økologisk bomuld. Takket være vore babyprodukters fremragende kvalitet holder de farven og formen vask efter vask. Dette gælder naturligvis også for de forskellige tryk: Lysende klare farver og lang holdbarhed er en selvfølge. En babybody med tryk vil være et sikkert hit til den næste babyshowerfest.

Babybody med personligt tryk

Personaliseret tøj til de allermindste? Ja da! Babyer har jo allerede fra dag ét deres helt egen, stærke personlighed. Så en body med navn ligger da lige til højrebenet. Hver eneste nyfødte er et lille mirakel. Mors lille solstråle, fars søde vildbasse eller hele familiens sovetryne - med sjove designs på hagesmække eller babyshirts kan du fremhæve netop din guldklumps særlige personlighed. Vi tænker praktisk hos Spreadshirt, så vi har gjort det let for de nybagte forældre at lave babybodys med tryk.