Rene linjer: Tryk på hagesmække

Hagesmække
Huer, tørklæder og hagesmække med tryk
Bestil flere, spar mere

Bestil flere, spar mere

30 dages returret

30 dages returret

Stort udvalg af designs

Stort udvalg af designs

Vores bestillingsfrister op til til jul
Mere

Baby økologisk hagesmæk

Smagen er sagen. Og skulle der komme lidt ved siden af, beskytter hagesmækken babys tøj imod pletter. Den er en del af EarthPositive-kollektionen fra Continental Clothing og er produceret efter miljøvenlige principper.
  • Til fremstillingen er anvendt vedvarende energi fra sol og vind
  • Slidstærk kvalitet: 200 g/m{^>2<^}
  • Materiale: 100% økologisk bomuld

Perfekte gaver til perfekte øjeblikke

Design uforglemmelige julegaver til dine hjertenskære

Design gaver nu

Skab de sødeste hagesmække med egne designs

Der går altid lidt ved siden af, når baby bliver madet - eller skal lære at spise selv. Men med en fin hagesmæk gør det ikke noget: Ordentligt basisudstyr bør indeholde godt med hagesmække. En super sød idé: Hagesmæk med tryk! Og bandanaer og huer ligger bare og venter på, at du skal dekorere dem med et godt design. Hvad med f.eks. vores gavesæt bestående af beanie og halstørklæde? Med en individuelt trykt accessoire giver du en helt særlig gave, når en ny lille verdensborger bliver født.

Tryk på hagesmække er så let

Hos Spreadshirt er det at trykke hagesmække ren barnemad: En hagesmæk bliver f.eks. supersød med navn på eller med et sødt ordspil. Spreadshirt, professionelle i tryk på T-shirts, sørger for, at alle designs står lysende klare på de hagesmække og babyhuer, du selv skaber. Vores trykketeknikker sikrer maksimal farvedækning, lang holdbarhed ved vask og fremragende trykresultater. Gave med glad-garanti, både til barnedåb, jul og fødselsdag. Og husk, at hos Spreadshirt finder du meget mere babytøj, f.eks. babybodyer eller T-shirts.