Rene linjer: Tryk på hagesmække

 Hagesmække\n
Huer, tørklæder og hagesmække med tryk
Beregn her
Økologiske produkter
Vi har både veganske produkter og produkter af 100 % økologisk bomuld.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Produktdetaljer

Hagesmække af økologisk bomuld

(2079)
Det skal først og fremmest smage godt. Og skulle der komme lidt ved siden af, beskytter hagesmækken din babys tøj imod pletter. Dette produkt fremstilles i hånden i Tyrkiet af 100 % økologisk bomuld.
  • Hagesmække med bændler
  • Slidstærk kvalitet: 200 g/m²
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Mærke: Spreadshirt

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Bliver alle print-on-demand hagesmække trykt i Europa?

Ja, alle hagesmække fremstilles i Europa efter ordremodtagelse (on-demand); enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet. Print-on-demand betyder, at din individuelle hagesmæk er særligt bæredygtig.

Kan jeg bytte eller returnere min personaliserede hagesmæk?

Ja, vi har fair returregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din personaliserede hagesmæk, så kan du returnere den inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Hvilke fragtmuligheder er der for hagesmække med design?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige fragtmuligheder: Standard, premium og ekspres. Ved ekspresforsendelse vil din personaliserede hagesmæk sandsynligvis være fremme hos dig i løbet af kun to hverdage! Det kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte produkter.

Se de aktuelle leveringstider og forsendelsesomkostninger her.

Er der en minimumsgrænse for bestilling af personaliserede hagesmække, og får jeg mængderabat ved køb af flere produkter?

Vores ønske er, at alle individuelle motiver skal kunne anbringes på hagesmække m.m. - uafhængigt af ordrens størrelse. Derfor er der hos Spreadshirt ingen krav om minimumsbestilling. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk mængderabat.

Hvordan designer jeg en individuel hagesmæk?

Hos Spreadshirt er det legende let at designe individuelle hagesmække. I vores designbibliotek finder du masser af forskellige designs og skrifttyper, og du kan selvfølgelig også uploade dine egne grafikker. Hvis du har brug for hjælp til designprocessen, kan du henvende dig til vores talentfulde Design-Team, som kan hjælpe dig med at omsætte din idé til virkelighed.

Hvilket materiale består de personaliserede hagesmække af?

Vores hagesmække er fremstillet af 100 % økologisk bomuld og er meget slidstærke.

Hvilke varmegrader kan jeg vaske den personaliserede hagesmæk på?

Trykmetoden er afgørende for hvilke varmegrader din individuelle hagesmæk kan vaskes på. Vores digital-, polyester- og flextryk skal vaskes på 30 °C, serigrafiske tryk på 40 °C.

Læs også voresVaskeanvisning for tekstiler med tryk og broderi.

Skab de sødeste hagesmække med egne designs

Der går altid lidt ved siden af, når baby bliver madet - eller skal lære at spise selv. Men med en fin hagesmæk gør det ikke noget: Ordentligt basisudstyr bør indeholde godt med hagesmække. En super sød idé: Hagesmæk med tryk! Og bandanaer og huer ligger bare og venter på, at du skal dekorere dem med et godt design. Hvad med f.eks. vores gavesæt bestående af beanie og halstørklæde? Med en individuelt trykt accessoire giver du en helt særlig gave, når en ny lille verdensborger bliver født.

Tryk på hagesmække er så let

Hos Spreadshirt er det at trykke hagesmække ren barnemad: En hagesmæk bliver f.eks. supersød med navn på eller med et sødt ordspil. Spreadshirt, professionelle i tryk på T-shirts, sørger for, at alle designs står lysende klare på de hagesmække og babyhuer, du selv skaber. Vores trykketeknikker sikrer maksimal farvedækning, lang holdbarhed ved vask og fremragende trykresultater. Gave med glad-garanti, både til barnedåb, jul og fødselsdag. Og husk, at hos Spreadshirt finder du meget mere babytøj, f.eks. babybodyer eller T-shirts.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage