Rene linjer: Tryk på hagesmække

 Hagesmække\n
Huer, tørklæder og hagesmække med tryk
Beregn her
Økologiske produkter
Vi har både veganske produkter og produkter af 100 % økologisk bomuld.
Tusindvis af designs
Et kæmpeudvalg af gratis designs, du selv kan bearbejde. Filtre gør søgningen lettere.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Produktdetaljer

Hagesmække af økologisk bomuld

(1932)
Det skal først og fremmest smage godt. Og skulle der komme lidt ved siden af, beskytter hagesmækken din babys tøj imod pletter. Dette produkt fremstilles i hånden i Tyrkiet af 100 % økologisk bomuld.
  • Hagesmække med bændler
  • Slidstærk kvalitet: 200 g/m²
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Mærke: Spreadshirt

Skab de sødeste hagesmække med egne designs

Der går altid lidt ved siden af, når baby bliver madet - eller skal lære at spise selv. Men med en fin hagesmæk gør det ikke noget: Ordentligt basisudstyr bør indeholde godt med hagesmække. En super sød idé: Hagesmæk med tryk! Og bandanaer og huer ligger bare og venter på, at du skal dekorere dem med et godt design. Hvad med f.eks. vores gavesæt bestående af beanie og halstørklæde? Med en individuelt trykt accessoire giver du en helt særlig gave, når en ny lille verdensborger bliver født.

Tryk på hagesmække er så let

Hos Spreadshirt er det at trykke hagesmække ren barnemad: En hagesmæk bliver f.eks. supersød med navn på eller med et sødt ordspil. Spreadshirt, professionelle i tryk på T-shirts, sørger for, at alle designs står lysende klare på de hagesmække og babyhuer, du selv skaber. Vores trykketeknikker sikrer maksimal farvedækning, lang holdbarhed ved vask og fremragende trykresultater. Gave med glad-garanti, både til barnedåb, jul og fødselsdag. Og husk, at hos Spreadshirt finder du meget mere babytøj, f.eks. babybodyer eller T-shirts.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage