Design og tryk dine egne T-shirts

T-shirts med tryk: designs, tekst eller fotos

T-shirts med tryk: designs, tekst eller fotos
Beregn her
Op til 70 % rabat
Vores mængderabat gælder allerede fra 6 artikler pr. bestilling - helt automatisk.
Ingen minimumsbestilling
Alle artikler kan trykkes enkeltvis. Enkelt at foretage efterbestilling.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Se det store udvalg af T-shirts

Vore mest populære T-shirts

Størrelser: S - XXL
Dame-T-shirt
(19555)
Størrelser: S - 4XL
T-shirt til herrer
(67032)
Størrelser: S - 5XL
Herre premium T-shirt
(67666)
Størrelser: S - 3XL
Dame premium T-shirt
(18655)
Størrelser: S - XXL
Dame-T-shirt
(19555)
Størrelser: S - 4XL
T-shirt til herrer
(67032)
Størrelser: S - 5XL
Herre premium T-shirt
(67666)
Størrelser: S - 3XL
Dame premium T-shirt
(18655)
Firmabeklædning - banner

Firmabeklædning

Få trykt eller broderet logoer nu. Inklusive rådgivning & ordrebekræftelse.

Grafikservice

Vi iscenesætter stilsikkert netop din idé

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få trykt en T-shirt?

Prisen for din selvdesignede T-shirt fra Spreadshirt sammensættes af prisen for produktet, trykomkostninger og evt. designprisen. Der beregnes ingen designpris for tekst, for designs, du selv uploader, eller for designs med betegnelsen "gratis". Vi beregner et beløb for hvert trykområde på din T-shirt. Du vil modtage et præcist overblik over prisen, før du bestiller. Jo flere produkter du bestiller, jo lavere er stykprisen. Er der problemer, eller har du spørgsmål, så kontakt vores serviceteam.

Hvor på en T-shirt kan der trykkes?

På de fleste af vores T-shirts kan du få tryk på for- og bagsiden samt på begge ærmer. Det trykegnede område er let at spotte i designtoolet. Vi beregner et beløb for hvert trykområde.

Kan jeg bytte eller returnere min personaliserede T-shirt?

Ja, vi har fair bytte- og returneringsregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med din individuelle T-shirt, kan du returnere den inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Hvor lang tider tager det at få tryk på en T-shirt?

For at undgå unødigt spild trykker vi altid først din T-shirt, når bestillingsprocessen er gennemført (Print-on-Demand). Det tager i reglen 24 timer for os at få den trykte T-shirt klar til afsendelse.

Hvilke fragtmuligheder tilbyder Spreadshirt for T-shirts med tryk?

I de fleste lande tilbyder vi tre forskellige fragtmuligheder: Standard, premium og ekspres. Ved ekspresforsendelse vil din individuelle T-shirt sandsynligvis være fremme hos dig allerede efter to hverdage. Det kan dog variere alt efter leveringsadresse og antal bestilte produkter.

Hvordan kan jeg personalisere T-shirts?

Hos Spreadshirt er det legende let at designe en individuel T-shirt. Vælg først, hvilken T-shirt du vil have tryk på, og design den derefter, præcis som du ønsker. I vores designbibliotek finder du masser af forskellige designs og skrifttyper, og du kan selvfølgelig også uploade dine egne grafikker. Hvis du har brug for hjælp i designprocessen, kan du henvende dig til vores talentfulde designteam, som kan hjælpe dig med at omsætte din idé til virkelighed.

Hvordan kan jeg få mit logo trykt på en T-shirt?

For at få et logo på din T-shirt skal du uploade en billedfil i et af de følgende formater: PNG, JPG, BMP, GIF, SVG eller AI. Filen må maksimalt være på 10 MB. Placér det uploadede logo, der hvor du vil have det, tilpas eventuelt størrelsen - og nu er din T-shirt med logo klar til at gå i trykken.

Hvilket materiale er bedst til T-shirts?

Før vores T-shirts kommer til salg, skal de igennem flere forskellige tests. På den måde sikrer vi, at trykkvaliteten er i top, og at selve T-shirten er så lækker og komfortabel, som du vil ha' den. Nogle T-shirts har en bomuldsandel på op til 100 %, og andre er sammensat af forskellige materialer, så de føles ekstra bløde. I det store udvalg vil du altid kunne finde en T-shirt, som har en pasform og stil, der passer perfekt til dig.

Bliver T-shirtene trykt i Europa?

Ja, alle individuelle T-shirts trykkes i Europa; enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet.

Kan jeg bestille det samme design på forskellige typer T-shirts?

Ja, så snart du har uploadet dit design, kan det placeres på alle T-shirts (og naturligvis også på andre produkter).

Er der mængderabat, hvis jeg bestiller flere T-shirts?

Du får automatisk mængderabat på din ordre, hvis du bestiller 6 eller flere artikler. I den forbindelse er det lige meget, hvilke produkter fra vores sortiment det drejer sig om; mængderabatten gælder også for blandede indkøbskurve.

Kan jeg nøjes med at få trykt en enkelt T-shirt?

Hos Spreadshirt er der ingen minimumsbestilling. Du kan bestille én eneste T-shirt - eller 1.000. Og du kan designe hver eneste T-shirt, præcis som du vil.

T-shirts med tryk: designs, tekst eller fotos

T-shirt tryk online

Hvis du vil ha' dig en T-shirt med tryk på, så er Spreadshirt det helt rigtige sted: Som førende firma inden for T-shirt-tryk og tekstiltryk kan vi tilbyde dig masser af muligheder. Upload dine egne designs, fotos eller tekster - eller vælg blandt utallige designforlæg og skrifttyper. Med vores designtool designer du lynhurtigt helt unikke T-shirts. Udlev din helt personlige fashionstil med afsæt i din kreativitet: Fra T-shirt-klassikeren med den runde hals og hele vejen til vintagestilen kan du vælge mellem mere end 40 modeller i alle farver og størrelser. Hos Spreadshirt har vi tænkt på alle: Fra str. 98 til baby og op til oversize 3XL - og op til 5XL til de helt store brugere. Og apropos at tænke på alle: Naturligvis er en T-shirt, som du selv har designet, en genial gave til fødselsdag og jul med mere.

Design selv T-shirts

Tøjet er det lærred, du maler din personlighed på. Med Spreadshirts individuelle tekstiltryk kan du nemt selv skabe T-shirts eller sweatshirts med tryk: Udlev dine unikke idéer, skab lækre designs, og vær stolt af din helt egen T-shirt! Du kan bruge dine egne fotos, motiver og tekster og iscenesætte dem ved hjælp af vores designtools. Du har utallige skrifttyper, motiver og designforlæg til rådighed online. Og hvis der dukker spørgsmål op undervejs: Ingen problem! Vores serviceteam hjælper dig videre i processen, og vores grafikservice hjælper dig gerne med designet. Uanset om du beslutter dig for den prisbillige T-shirt eller for premium-udgaven: Takket være vores kvalitetstrykmetoder „direkte-tryk“ og „flextryk“ garanterer vi lysende klare farver med lang holdbarhed. Kort sagt: Med tekstiltryk-eksperten Spreadshirt ved din side er du sikret optimale resultater.

Så let er det: T-shirt med tryk

Det har aldrig været lettere at trykke en kreativ T-shirt Valget er dit: Fra dyreprint via bon mot og typografi til smarte designforlæg, som du kan skabe helt nye designs med. Til herrer, til damer, til børn: Hos Spreadshirt finder du præcis den rigtige T-shirt i alle stilarter, fra rund hals til V-udskæring. Vi tilbyder dig masser af kendte mærker, shirts af ren bomuld - og naturligvis også økologisk. Og du er fri til at designe, præcis som du vil: Foran, bagpå, på ærmerne - placér dit design, din tekst, foto, navn eller logo, lige hvor det passer dig, og få din drømme-T-shirt trykt ud fra netop dine forestillinger. Det er legende let: Design i designtoolet, bestil online, og få omgående levering hjem til dig - vores korte leveringstider gør det muligt. Uanset hvad du får trykt på din T-shirt - ét er sikkert: Du vil altid ramme modetrenden med en T-shirt fra Spreadshirt, som du selv har designet.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage