Design og tryk dine egne T-shirts

T-shirts med tryk: designs, tekst eller fotos

Mand og kvinde iført T-shirts med tryk
Beregn her
Op til 70 % rabat
Vores mængderabat gælder allerede fra 6 artikler pr. bestilling - helt automatisk.
Ingen minimumsbestilling
Alle artikler kan trykkes enkeltvis. Enkelt at foretage efterbestilling.
Returnering - så let er det
Vi har 30 dages retur- og bytteret.

Se det store udvalg af T-shirts

Vore mest populære T-shirts

Størrelser: S - 5XL
Herre premium T-shirt
(51503)
Størrelser: S - 4XL
Herre-T-shirt
(45071)
Størrelser: S - 3XL
Dame premium T-shirt
(14483)
Størrelser: 98/104 (2 år) - 134/140 (8 år)
Børne premium T-shirt
(4655)
Størrelser: S - XXL
Dame-T-shirt
(12926)
Størrelser: S - 5XL
Herre premium T-shirt
(51503)
Størrelser: S - 4XL
Herre-T-shirt
(45071)
Størrelser: S - 3XL
Dame premium T-shirt
(14483)
Størrelser: 98/104 (2 år) - 134/140 (8 år)
Børne premium T-shirt
(4655)
Størrelser: S - XXL
Dame-T-shirt
(12926)

T-shirts med tryk: designs, tekst eller fotos

T-shirt tryk online

Hvis du vil ha´dig en T-shirt med tryk på, så er Spreadshirt det helt rigtige sted: Som førende firma inden for T-shirt-tryk og tekstiltryk kan vi tilbyde dig masser af muligheder. Upload dine egne designs, fotos eller tekster - eller vælg blandt utallige designforlæg og skrifttyper. Med vores designtool designer du lynhurtigt helt unikke T-shirts. Udlev din helt personlige fashionstil med afsæt i din kreativitet: Fra T-shirt klassikeren med den runde hals og hele vejen til vintage-stilen kan du vælge mellem mere end 40 modeller i alle farver og størrelser. Hos Spreadshirt har vi tænkt på alle: Fra str. 98 til baby og op til oversize 3XL og helt op til 5XL til de store drenge. Og apropos at tænke på alle: Naturligvis er en T-shirt, som du selv har designet, en genial gave til fødselsdag og jul.

Design selv T-shirts

Tøj er det lærred, du maler din personlighed på. Med Spreadshirts individuelle tekstiltryk kan du nemt selv skabe T-shirts med tryk: Gør dine egne idéer til virkelighed, skab lækre designs, og vær stolt af din helt egen T-shirt! Du kan iscenesætte dine egne fotos og tekster og lave det flotteste layout med vores designtool. Til din rådighed har du utallige skrifttyper og designforlæg. Og hvis der dukker spørgsmål op undervejs: Ikke noget problem! Vores kundeservice hjælper dig videre i processen, og vores grafikservice hjælper dig med designet. Uanset om du beslutter dig for den prisbillige T-shirt eller premium-udgaven: Takket være vores kvalitetstrykmetoder „direkte-tryk“ og „flextryk“ lover vi lysende klare farver med lang holdbarhed. Kort sagt: Med tekstiltrykeksperten Spreadshirt ved din side er du sikret optimale resultater.

Så let er det: T-shirt med tryk

Det har aldrig været lettere at trykke en kreativ T-shirt Valget er dit: Fra dyreprint via bon mot´er og typografi til smarte designforlæg, som du kan skabe helt nye designs med. Til herrer, til damer, til børn: Hos Spreadshirt finder du præcis den rigtige T-shirt i alle stilarter fra rund hals til V-udskæring. Vi kan tilbyde masser af kendte mærker, shirts af ren bomuld og naturligvis også økologisk. Og du er helt fri til at designe, som du vil: Foran, bagpå, på ærmerne - placér dit design, din tekst, navn eller logo, lige hvor det passer dig, og få din drømme-T-shirt trykt ud fra netop dine forestillinger. Det er legende let: Design i designtoolet, bestil online og få omgående levering hjem til dig - vores korte leveringstider gør det muligt. Uanset hvad du får trykt på din T-shirt - ét er sikkert: Du vil altid ramme modetrenden med en T-shirt fra Spreadshirt, som du selv har designet.