Sporty gymnastikposer med tryk

Gymnastikposer
Skab individuelle gymnastikposer med designs, fotos eller tekst

Op til 70% rabat

De skarpeste priser. Fremragende service

100 % kreativ frihed

med tekster, designs og billeder

r

200+ produkter

venter på dine idéer

Beregn leveringstid her Mere info
Standard
Premium
Ekspres

Sportstaske

Nu er det slut med at glemme sin sportstaske. Denne praktiske taske er det miljøvenlige alternativ til rygsækken. Tasken er perfekt til det hele - både til sport og til eventyrlige udflugter i storbyjunglen.
  • Super nem at åbne og lukke med den enkle snøreløsning
  • Rumindhold 12 liter
  • Stofkvalitet: 130 g/m2
  • 100% bomuld

Gymnastiktasker med tryk på det sporty

I gamle dage var den del af skolebørnenes basisudrustning, men i dag er gymnastikposen blevet populær hos trendsættere. Ikke så sært, for mode-accessoiren er ukompliceret og passer både til det urbane streetlook og til det sporty stilbrud med kant i de mere smarte outfits. Og gymnastiktasken bliver endnu mere individuel med et tryk, som du selv har designet. Hos Spreadshirt finder du et stort udvalg af designs, som du kan få trykt på din pose. Sport styrer!

Gør den individuel: Gør gymnastikposen personlig

Med den praktiske snørelukning, den vandafvisende overflade og masser af plads til gear er gymnastikposen perfekt, når du er på farten. Til fest eller til træning - design den helt individuelt for at vise, hvilken sportsgren du dyrker, eller hvilken musik du er vild med. Og hvis du trykker navn eller et kækt slogan på din gymnastikpose, så kan du altid finde den. I øvrigt: Gymnastikposen er en super genial reklameartikel for dit firma, dit mærke eller din klub.