Ungt par står med selvdesignede gymnastikposer foran væg.

Sporty gymnastikposer med tryk

Skab individuelle gymnastikposer med designs, fotos eller tekst

Beregn leveringstiden herMere info
Op til 70% rabat
De skarpeste priser. Fremragende service
100 % kreativ frihed
med tekster, designs og billeder
200+ produkter
venter på dine idéer

Produktdetaljer

Sportstaske

Nu er det slut med at glemme sin sportstaske. Denne praktiske taske er det miljøvenlige alternativ til rygsækken. Tasken er perfekt til det hele - både til sport og til eventyrlige udflugter i storbyjunglen.
  • Super nem at åbne og lukke med den enkle snøreløsning
  • Rumindhold 12 liter
  • Stofkvalitet: 130 g/m2
  • 100% bomuld
Tekstiltryk engrosbestillinger banner
Til
Bestillinger fra
100 styk

Engrosbestillinger

Personlig rådgivning, flere produkter og trykmetoder

Bestil tilbud

Skab individuelle gymnastikposer med designs, fotos eller tekst

Gymnastiktasker med tryk på sporty

I gamle dage var den del af skolebørnenes basisudrustning, men i dag er gymnastikposen blevet populær hos trendsættere. Ikke så sært, for mode-accessorien er ukompliceret og passer både til det urbane streetlook og til det sporty stilbrud med kant i de mere smarte outfits. Og gymnastiktasken bliver endnu mere individuel med et tryk, som du selv har designet. Sport er sejt!

Design din egen gymnastikpose

Sjove eller kloge ordspil, anderledes mønstre, fotomotiver eller iøjnefaldende logoer: Hos Spreadshirt finder du et stort udvalg af designs, som du kan få trykt på din pose. Og så tar det kun et øjeblik: Med nogle få klik skaber du den unikke pose, som ingen tager fejl af. Og husk: Gymnastikposen er super genial merchandise for dit firma, dit mærke eller din klub.

Gør den individuel: Gør gymnastikposen personlig

Med den praktiske snørelukning, den vandafvisende overflade og masser af plads til gear er gymnastikposen perfekt, når du er på farten. Til fest eller til træning - design den helt individuelt for at vise, hvilken sportsgren du dyrker, eller hvilken musik du er vild med. Og hvis du trykker navn eller et kækt slogan på din gymnastikpose, så kan du altid finde den.