Tryk på sportstasken

Sportstasker
Få tryk på din gym bag nu
Beregn leveringstiden herMere info
Op til 70% rabat
De skarpeste priser. Fremragende service
100 % kreativ frihed
med tekster, designs og billeder
200+ produkter
venter på dine idéer

Produktdetaljer

Sportstaske

Så er der mååååål! I denne rummelige træningstaske er der rigelig plads til alt, hvad du har brug for til fodbold, fitness eller fritidssport. Og tasken selv er let som en fjer.
  • Håndtag i kontrastfarver og lynlås
  • Rumindhold: 60 liter
  • Materiale: 100% polyester

Få tryk på sportstasken, og kom i gang med at træne

På turen til træningscentret er sportstasken din daglige ledsager, og altså ikke bare noget du opbevarer dit sportstøj i. Den er hos dig, når vægtene føles tunge, og den er der på de dage, hvor alt lykkes. Med en sportstaske, du selv har designet, gør du en nødvendig accessory til din helt personlige ledsager til sport og fitness. Sportstasken er også perfekt som rejse- eller weekendtaske, og det personlige touch skal nok tiltrække opmærksomme blikke.

Gym bag med tryk, sejren er hjemme

Med det gavmilde rumindhold på hele 60 liter er sportstasken med de praktiske bærehåndtag et sandt allround-talent. Du er ingen enegænger, men derimod holdspiller? Teamtasker med ens logo styrker holdånden og viser hele verden, at I mener det alvorligt. I træningscentret, i hallen, på banen eller på pisten: Tag udfordringen op, og giv dig selv yderligere motivation med en sportstaske, du selv har designet.