Bestillingsinfo

Hvad er T-shirt-Designer, og hvordan kan jeg designe min T-shirt der?

I vores T‑shirt‑Designer kan du skabe dine egne T‑shirts og andre produkter fra vores sortiment og bestille produkterne direkte. Der er ingen minimumskrav til bestilling: Du kan få trykt en enkelt T‑shirt efter dine ønsker.

faq_howto_150pxwidth.gif

  • Vælg en T‑shirt under "Produkter". Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse, du skal have, kan du klikke på udråbstegnet ved siden af produktnavnet for mere information om produktet. På siden med detaljer kan du også finde information om vægt og fremstilling af produktet.
  • Vælg et design. For at finde det rigtige design kan du skrive søgeord i T‑shirt‑Designerens søgefelt eller søge blandt kategorierne. Du kan også uploade dine egne billeder i T‑shirt‑Designeren og sætte dem på trøjen.
  • Tekst er også godt. Vælg en skrifttype og skriv, hvad du vil. Du kan blande og tilpasse motivet og teksten som du vil. Inden for det trykbare område kan du dreje, spejlvende eller ændre størrelsen på tekst og motiv.
  • Når din T‑shirt ser ud, som du gerne vil have den, går du til kassen og bestiller den.

Enhver artikel, du skaber, er unik: Dit motiv bliver placeret så præcist som muligt på T‑shirten i forhold til dine angivelser. Da vi trykker din T‑shirt i hånden, kan der dog forekomme mindre afvigelser. Desuden er det muligt, at dit motiv ser en smule mindre eller større ud i virkeligheden, end det gør i T‑shirt‑Designeren. Grunden hertil er, at trøjerne i designeren næsten altid vises i størrelse M.

Hvordan prisen på din T‑shirt fastsættes, forklares i denne FAQ‑artikel.