Find det rigtige forklæde-design

Du kan vælge mellem tusindvis af designs og mere end 150 produkter. Gør dit forklæde til noget helt særligt.

Produkter


Nemt og hurtigt tryk på forklæder

Vil du slippe for pletter på tøjet, når du laver mad, eller undgå at få jord fra rosenbedet på din pæne T-shirt, når du arbejder i haven? Så skal du da have et smukt forklæde med tryk på. Klik først på knappen Design selv forklæder. Nu befinder du dig i vores designer. Her kan du selv designe dit forklæde. Nu ønsker du måske at få din egen tekst trykt på forklædet? Sådan gør du:

Klik i det indsatte tekstfelt. Hvis du er kommet til at fjerne feltet, så klik blot ovenfor på knappen Tilføj tekst for at få et nyt tekstfelt frem på dit forklæde. Der indsætter du nu din tekst. De små hjørnesymboler i tekstfeltet hjælper dig med at tilpasse teksten, så den bliver, som du ønsker. Med krydset oppe til venstre kan du flytte rundt på teksten. Med pilen oppe til højre kan du dreje teksten. Nede til højre finder du to symboler til at forandre størrelse, og med den lille papirkurv nede til venstre kan du slette hele tekstfeltet igen

Og der er mere endnu: I vinduet helt ude til højre finder du flere muligheder for tekstbearbejdning. I vinduet til højre kan du vælge skrifttype, ændre skriftstørrelse og ændre farven på din tekst til forklædet. På den måde kan du designe forklædet, så det passer præcis til dig - eller så en i familien eller en god ven får det, de ønsker sig. Husk også, at et forklæde med tryk er den perfekte personlige gave til dem du holder af!

Grillforklæder eller haveforklæder med smukke motiver

Hos Spreadshirt finder du et kæmpe udvalg af motiver lige til at trykke på dit forklæde. Når du i designeren klikker på Vælg design finder du i vinduet til venstre et udvalg af de mest populære motiver. Du kan også bruge søgevinduet for at lede efter bestemte motiver f.eks. til temaerne "Madlavning", "Bagning" eller "Have". Eller du vælger en anden motivkategori ved at klikke på Bestseller og så browse i kategorierne. Når du har fundet et godt motiv, er det helt enkelt at få det printet på dit forklæde.

Klik på motivet og se det straks på dit grill- eller haveforklæde. Ligesom i tekstfeltet kan du bruge de forskellige hjørnesymboler til at ændre designet og tilpasse det til dine idéer og ønsker. I feltet helt til højre tilpasser du farverne på dit motiv. For de fleste motiver gælder det, at du kan vælge, om dit forklæde skal trykkes med det glatte flex-tryk eller det silkebløde flock-tryk. Vælg mellem Glat eller Silke i feltet til højre over farvevælgeren. Hos Spreadshirt har du et kæmpeudvalg af muligheder for tryk på forklæder og -naturligvis - også på T-shirts.

Du kan naturligvis få dine egne fotos printet på forklædet. Dette er dog kun muligt på de hvide forklæder. Du klikker på Upload foto og henter billedet fra din computer og ind i designeren. Ligesom med de øvrige motiver skal du bare klikke på dit foto, hvorefter det kan ses på dit forklæde. Brug hjørnesymbolerne til at bearbejde det, og vær opmærksom på, at dit foto ikke går ud over trykområdet. Når det er blevet, præcis som du vil have det, klikker du på ´læg i indkøbskurv´, går til betaling og afslutter bestillingen. Og få dage senere lander forklædet hos dig!