Graphic Service

Tilskære, vektorisere, forandre.
Grafikservice hjælper dig videre

Upload grafik

Én grafik, én pris: Fast pris 110 DKK pr. motiv.

Pengene tilbage, hvis det ikke falder i din smag.

Det kan vi tilbyde dig

Knivskarpt

Dit design skal fremhæves - og det mener vi helt bogstaveligt. Derfor skærer vi dit motiv fri af baggrunden og den firkantede ramme. På den måde printes kun den del af designet, som du vil have frem.

Vigtigt at vide: Din grafik skal have en opløsning på mindst 800 x 600 pixel. Sådan kan vi garantere dig det eksklusive resultat. Hvis din grafik ikke opfylder kravene, anbefaler vi en vektorisering.

Om at vektorisere

For at vi kan plottrykke det, skal dit design foreligge som vektorgrafik. Lyder det kompliceret? Ikke noget problem! Vi overtager forvandlingen for dig. Vektordatabasen gør det muligt for os at skalere størrelsen på dit design over til den ønskede artikel.

Vigtigt at vide: Vektorgrafikken giver begrænsede muligheder for at fremstille detaljer og linjer. Derfor er vi nødt til at forenkle dit design, hvis det har mange detaljer. Der er mulighed for max 3 farver. Læs mere her.

Om at skabe logoer & ændre skitser

Vi finpudser logoet til din klub, dit team eller din kampagne. Alt hvad vi har brug for, er en håndtegnet skitse med din idé. Derudfra skaber vi et printvenligt forlæg.

Vigtigt at vide: Desværre kan nogle printmetoder ikke anvendes på alle produkter.

Sådan virker vores grafikservice

Send dine fotos, grafikker eller skitser til vores grafikservice, og lad os hurtigt og billigt vektorisere, tilpasse eller tilskære dem ud fra dine individuelle forestillinger. Tag 5 enkle skridt til din ønskegrafik:

  1. Bliv registreret som shop-partner eller designer hos Spreadshirt.
  2. Upload dit foto, din skitse eller dit grafiske forlæg her. De skal være i et af følgende formater: jpg, png, gif, bmp, eps, ai, cdr, svg, psd, pdf.
  3. Fortæl os hvad vi skal gøre.. Jo flere informationer, jo bedre. Brug derfor meget gerne kommentarfunktionen.
  4. Gå til indkøbskurven, og send opgaven som en bestilling.
  5. Efter 1-3 arbejdsdage frigiver vi dit design under 'Min konto' -> 'Designs'.

Find endnu mere information under hjælp.

Det kan du forvente