15% rabat på alle varer
Gælder til og med 01.03.2017. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten kan kun anvendes på www. spreadshirt.dk og gælder ikke i Spreadshirt Partnershops. Rabatten kan ikke anvendes på gavekort. Rabatten kan anvendes ved bestillinger på max 5 produkter. Kan ikke anvendes i kombination med mængderabatter.
15OFF17
Indløs dit kode

Så lækkert kan det gøres: Tryk individuelle designs på hagesmække

Design helt personlige hagesmække, babyhuer m.m.

Produkter


Hagesmække med tryk fra Spreadshirt

Der går altid lidt ved siden af, når babyen bliver madet - eller skal lære at spise selv. Derfor er det en go´ idé at have masser af hagesmække i huset. Hos Spreadshirt kan du ikke bare designe T-shirts ved at klikke her, du kan også få trykt individuelle hagesmække og huer til baby. Vælg det ønskede produkt i T-shirt-designeren, tilføj design, tekst eller foto, og vupti! dit helt personlige babyprodukt ligger klar.

Gaveidéen over dem alle: Huer og hagesmække med eget design

En hagesmæk med tryk beskytter tøjet, når der spises og begrænser antallet af pletter, og huen beskytter babyens lille hoved mod vind og sol. Begge dele indgår i basisudstyret til en baby og er derfor også en fremragende gaveidé. F.eks. kan man få babyens navn trykt på guldklumpens hagesmæk, og man kan skabe den kæreste babyhue med søde designs. Garanteret glæde hos modtageren både til jul og fødselsdag. Og husk, at hos Spreadshirt finder du meget mere babytøj, f.eks. babybodyer eller T-shirts.