At arbejde hos Spreadshirt

Have fun and be creative

Faglig ekspertise og professionelt teamwork i resultatorienterede projekter står i centrum for vores daglige indsats. Vore medarbejdere har et stort frirum i opgaveløsningen, hvor deres personlige kreativitet og kompetencer kommer i spil. Med mere end 280 internationale medarbejdere i hovedsædet i Leipzig og yderligere ca. 300 i Polen, USA og Brasilien er Spreadshirt for længst trådt ud af start-skoene.

Du skal ha' det godt

Spreadshirt har nu i 15 år været arbejdsgiveren, man kan stole på. Vores feel-good-manager Stefanie har de seneste 5 år sørget for det gode samarbejdsklima. Hun står klar til at hjælpe nye kolleger med at få en god start i firmaet; hun lytter til ris og ros, sørger for frugt og drikkevarer samt massage og arrangerer regelmæssige events uden for arbejdstid for at styrke sammenholdet blandt medarbejderne.
Vi er et familieorienteret firma og støtter således også vore medarbejderes planer for privatliv og familie. Spreadshirt engagerer sig aktivt for at få familie og arbejdsliv til at gå op i en højere enhed: Vi hjælper med at finde plads i vuggestue og børnehave til de yngste, vi tilbyder børnefamilier fleksible arbejdstider efter behov og giver mulighed for hjemmearbejde.

Bliv en af os!

Hos Spreadshirt står din individuelle karriereplan i centrum. Vi støtter og videreudvikler dit potentiale og dine talenter - uanset om du er it-medarbejder, UX-professionel, marketingspecialist, kundeservice-medarbejder eller ansat i en af vore mange andre afdelinger. I topmotiverede teams arbejder du med spændende projekter med en høj grad af frihed og selvbestemmelse. Og naturligvis giver vi støtter til videreuddannelse inden for dit felt.

Hos Spreadshirt arbejder du i et internationalt team: Vore medarbejdere stammer fra mere end 15 forskellige lande. Det officielle arbejdssprog er derfor engelsk. Men vær ikke bekymret, du behøver ikke at tale det perfekt. Og efter behov kan du hos os deltage i gratis kurser med lærere, der har engelsk som modersmål. For eksempel har du mulighed for at udvide dine kundskaber ved deltagelse på nationale og internationale konferencer.

Til stillingsopslagene

Lær os at kende

Spreadshirts hovedsæde har til huse i en gammel fabriksbygning midt i det populære Leipzig-Plagwitz. Det inspirerende arbejdsmiljø byder på såvel moderne indrettede kontorer som en dejlig tagterrasse, hyggelige sofahjørner og bordfodbold og bordtennis, så man kan lade op i dagens løb.