Vi vil se dig udfolde dit potentiale

Arbejde hos Spreadshirt
Til stillingsopslagene
Agile arbejdsmetoder og moderne tools
En åben firmakultur med Feel Good Management og masser af plads til dine idéer
Moderne kontorlandskab med tagterrasser, bordtennis, PlayStation og bord­fodbold, fri adgang til frisk frugt og drikkevarer... og natur­ligvis masser af T-shirts
Arbejde i øjenhøjde i internationale og professionelle teams
Come as you are hos Spreadshirt er der ingen dresscode
Individuelle udviklings­muligheder og regelmæssig feedback
Fleksible arbejdstider og Home-Office-option
Forældre er velkomne We are family Familiearrangementer, support til at finde børnehaveplads, fleksibilitet

Bliv en af os!

Mere end bare et job
Spreadshirt er et af de hurtigst voksende e-handelsfirmaer, og vi leder altid efter forstærkning. Hos os er kølige proffer ligeså velkomne som nybegyndere, folk fra andre brancher, hundeejere, familiefædre - og mødre, syvsovere og folk i badesandaler (hos Spreadshirt er der ikke dresscode).
Hvis du har lyst til at arbejde sammen med de bedste kolleger i verden (helt præcis: fra mere end 20 forskellige lande) i en flad hierarkisk struktur, så glæder vi os allerede til at se din ansøgning.

Spørgsmål? Så kontakt os.

Kontakt venligst jobs@spreadshirt.net

Stefanie Frenking

Head of Recruiting and Feel Good Management

Ulrike Specht

Talent Acquisition Specialist

Marion Kalich

Recruiting Specialist

Josephine Woermann

Recruiting Specialist

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg komme i praktik hos Spreadshirt?

Ja. I de fleste af vores afdelinger er der mulighed for, at talentfulde studerende og elever kan komme i praktik. Når vi har ledige praktikpladser, bliver de slået op, men også her gælder det, at du altid er velkommen til at spørge, hvis du står og mangler en praktikplads.

Hvor lang tid skal man være i praktik hos Spreadshirt?

For at du får det bedst mulige indblik i den enkelte afdeling, og også får mulighed for at deltage aktivt i hverdagen og i de forskellige projekter, så bør et praktikophold vare mindst 3 måneder og aller helst omkring 6 måneder.

Får man løn under et praktikophold hos Spreadshirt?

Ja. Vi betaler et praktikvederlag til alle praktikanter. Størrelsen heraf afhænger af dine kvalifikationer og dine hidtidige erfaringer.

Kan jeg skrive min afhandling/bachelor/master hos Spreadshirt?

Vi tager gerne imod universitets-/bachelor- og masterstuderende. Det er naturligvis vigtigt, at temaet for din opgave er relevant for Spreadshirt, samt at vi har mulighed for at skabe de optimale rammer for dig - også tidsmæssigt - mens du skriver din opgave.

Hvis du er interesseret i at skrive opgave hos Spreadshirt, så send os snarest en kort ansøgning med en præsentation af dit tema. Vi skal have et klart indtryk af indholdet af og formålet med din opgave. For at gøre dit skriftlige arbejde praksisnært skal det kunne kombineres med konkrete opgaver hos Spreadshirt.

Hvordan er ansøgningsprocessen?

Vi foretrækker, at du ansøger online. Hvis vi finder din ansøgning interessant, videreformidler vi den til den afdelingsleder, som er ansvarlig for den ledige stilling. Når dette sker, har du allerede modtaget en mail fra os, som bekræfter, at vi har modtaget din ansøgning.

Hvis din ansøgning overbeviser afdelingslederen, kontakter vi dig for at planlægge næste skridt. Det kan være en lille test, et telefoninterview eller et personligt møde. Vores ansættelsesprocedure er lige så individuel som vores ansatte og vore ansøgere og kan bestå af flere trin. På den måde får vi kendskab til både dine faglige kompetencer og personlige kvalifikationer og finder således ud af, om vi passer sammen.

Under hele ansættelsesforløbet er du velkommen til at stille spørgsmål til vores recruiting-team. Og hvis alt går vel, kan vi snart byde dig velkommen som nyt medlem af Spreadshirt-teamet.