15% rabat på alle varer
Gælder til og med 01.03.2017. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten kan kun anvendes på www. spreadshirt.dk og gælder ikke i Spreadshirt Partnershops. Rabatten kan ikke anvendes på gavekort. Rabatten kan anvendes ved bestillinger på max 5 produkter. Kan ikke anvendes i kombination med mængderabatter.
15OFF17
Indløs dit kode

Dit krus fortjener et lækkert design

Find de bedste designs til krus, både når det skal gå hedt for sig, og når tørsten skal slukkes i sommervarmen.
Eller design selv et andet af vore mere end 150 produkter.

Produkter


Intet slår et lækkert krus - med dit helt unikke design!

Hvis du absolut skal tidligt op, er det vigtigt at gøre morgenen så blid som muligt. Den første kop dampende varm kaffe i et lækkert krus af eget design kan udvirke mirakler. Spreadshirt er ikke kun specialist i T-shirt-tryk, vi gør det også muligt for dig at designe dine egne krus, hurtigt og enkelt og med mange forskellige designs til både kaffe, the og kakao. Og vi trykker også på termokrus og drikkeflasker, til når du er på farten.

Foto-krus - den perfekte gaveidé

Er din bedstemor lidenskabelig te-drikker? Fungerer din nærmeste kollega først efter en dobbelt espresso? Godt så - for et tekrus med eget tryk eller et individualiseret kaffekrus er den perfekte gaveidé. Et glad design at vågne på eller et helt personligt fotokrus med hele familien - krusene pynter både på morgenbordet og skrivebordet. Og til jul kan du naturligvis også få trykt festlige julekrus hos Spreadshirt, den helt perfekte julegave.