15% rabat på alle varer
Gælder til og med 01.03.2017. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten kan kun anvendes på www. spreadshirt.dk og gælder ikke i Spreadshirt Partnershops. Rabatten kan ikke anvendes på gavekort. Rabatten kan anvendes ved bestillinger på max 5 produkter. Kan ikke anvendes i kombination med mængderabatter.
15OFF17
Indløs dit kode

Design selv T-shirts

Design selv din shirt i vores T-shirt-designer, eller vælg og design blandt vore utallige andre produkter - hættetrøjer, muleposer, mobilcovers og mange andre accessories.

Produkter


Med 4 enkle trin skaber du din personlige T-shirt eller en anden favorit. Sådan gør du:

1. Vælg den T-shirt, du vil designe

Klik i T-shirt-designeren på Vælg produkt øverst til venstre for at vælge din shirt eller et andet produkt, du vil designe. Her kan du vælge blandt mere end 140 artikler. Du kan også filtrere efter kategorier ved at klikke på „Herrer“, „Damer“, „Børn & babyer“, „Accessories“ eller „Covers“. I de enkelte kategorier kan du filtrere efter størrelser og farver. Når du har fundet den helt rigtige shirt, eller et andet produkt du vil designe, klikker du på det. Nu kan du se en prøve på dit ønskeprodukt. Til højre kan du vælge den farve, du ønsker.

2. Design din T-shirt med enestående designs

Klik i T-shirt-designeren på Vælg design øverst til venstre, og design din T-shirt eller et andet produkt, helt individuelt. Her viser vi dig vores mest populære designs. Hvis du leder efter designs med et bestemt tema, kan du skrive et passende ord i søgefeltet. Eller du kan vælge et tema i „Designkategorier“. Vælg det ønskede design, bekræft med „Tilføj motiv“, og det vises nu på din T-shirt. Tilpas det ved at trække i det og evt. ændre størrelsen, så det bliver, præcis som du vil have det. Vælg farve og trykmetode til højre i T-shirt-designeren. I feltet derunder kan du også se, hvilke områder af din shirt der yderligere kan trykkes på. På en T-shirt kan det f.eks. være ryggen og ærmerne. Dem vælger du ved at klikke på dem. Så enkelt er det at designe din ønske-T-shirt til T-Shirt-tryk.

3. Design din T-shirt med dine egne fotos

Upload et foto eller dit eget design, og design din T-shirt eller et andet produkt, du har valgt. Klik på Upload billede, og vælg den ønskede billedfil. Når det er uploadet, placeres dit billede helt automatisk på dit ønskeprodukt. Nu kan du positionere det og ændre størrelsen og på den måde skabe din helt individuelle T-shirt eller et andet produkt.

4. Tilføj tekst på din personlige T-shirt

Individualiser din T-shirt eller et andet produkt efter eget valg med en helt personlig tekst! I T-shirt-designeren klikker du til venstre på Tilføj tekst og indtaster den ønskede tekst. Du kan tilpasse tekstens placering på produktet ved at trække eller forskyde den. Du kan ændre tekstfarve, skrifttype og -størrelse ud fra udvalget til højre i T-shirt-designeren. Under menupunktet „Specialskrift“ finder du de mange specielle og originale skrifttyper, som giver din T-shirt den helt personlige note. Husk, at på samme enkle vis kan du designe personaliserede gaver. Nu mangler du bare at fastlægge størrelse og antal bestillinger for dit produkt. Klik på feltet vælg antal og størrelse, og få detaljerne på plads. For at afslutte din bestilling klikker du på Læg i indkøbskurv, og så er din T-shirt klar til tryk.