15% rabat på alle varer
Gælder til og med 01.03.2017. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten kan kun anvendes på www. spreadshirt.dk og gælder ikke i Spreadshirt Partnershops. Rabatten kan ikke anvendes på gavekort. Rabatten kan anvendes ved bestillinger på max 5 produkter. Kan ikke anvendes i kombination med mængderabatter.
15OFF17
Indløs dit kode
Personalised Gifts

Gaver fra hjertet

Bestil flere, spar mere

Gave-service

30 dages returret

Fra idé til design

Vores grafikservice hjælper dig med at virkeliggøre dine kreative drømme

Til grafikservice

Med personaliserede gaver rammer du altid plet.
Hos Spreadshirt finder du altid det bedste design og
de lækreste produkter til dem, du elsker.


Personlige gaver er altid velkomne

For hvem ønsker sig lige den samme gave to gange? Eller endnu værre: Hvem har lyst til at give en gave, som fødselsdagsbarnet allerede har? Med den personaliserede gave kan den slags fæle oplevelser helt undgås. Hos Spreadshirt kan T-shirts, hoodies, krus og muleposer designes så personligt, at modtageren kan glæde sig over en helt unik gave. Særlig til jul, hvor der skal udtænkes mange gaveidéer, er den personaliserede gave meget populær!

Fotogaver til venner og familie

Med fotogaver kan det faktisk ikke gå galt. Uanset om det er et krus til mormor med et foto af barnebarnet eller en T-shirt til bedsteveninden med et billede fra den fælles ferie. Fotogaver er altid populære og meget personlige. Anledningen er underordnet, dine venner og familie vil glæde sig over en personlig fotogave, ikke bare til jul og fødselsdag, men hele året rundt!

Personaliserede gaver er helt enestående

Fordelen ved individuelle gaver er, at de er både specielle og helt personlige. Når man får lavet print på et krus eller selv designer en T-shirt, investerer man både kreativitet og kærlighed i gaven. Man overvejer, hvilket foto der rummer de bedste minder, eller hvilket ordspil der passer bedst til storebror eller lillesøster. I et bjerg af pakker er det netop den individuelle gave, fødselaren vil glæde sig allermest over!