Stilsikre poloshirts med individuelt design

Til ham og hende og store og små. Søg i vores store udvalg, og design din personlige poloshirt. Eller upload selv billeder.

Produkter


Shirten til det hele

Poloshirten er ikke bare en klassiker, men er simpelthen shirten, der kan bruges til enhver lejlighed. Den egner sig fremragende til alle hverdagens gøremål: Til sport, på kontoret, når du har fri, og når du er på arbejde. Poloshirten skeler hverken til køn eller alder, men elskes lige højt af mænd, kvinder og børn. Med individuelt tryk og personligt design, motto eller med dit eget foto bliver shirten til favoritten, du ikke vil undvære.

Traditionsrig shirt med charme

Karakteristisk for poloshirten er den vaffelvævede piké-struktur, de elastiske manchetter ved ærmerne, og så naturligvis kraven og knapperne foran. Poloshirten har en lang tradition bag sig. Oprindelig udvikledes den i starten af det 1900-tallet som en bekvem overdel til polospillere, deraf navnet. Den fortsatte sin sportskarriere i de følgende årtier; især tennis vil i dag være utænkeligt uden poloshirten. I hverdagsmoden har poloshirten siden 80'erne sat nye standarder - som det casual alternativ til den klassiske skjorte på kontoret og som populær fritidsbeklædning.