15% rabat på alle varer
Gælder til og med 01.03.2017. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten kan kun anvendes på www. spreadshirt.dk og gælder ikke i Spreadshirt Partnershops. Rabatten kan ikke anvendes på gavekort. Rabatten kan anvendes ved bestillinger på max 5 produkter. Kan ikke anvendes i kombination med mængderabatter.
15OFF17
Indløs dit kode

Din personlige komfortzone - individuelt tryk på pudebetræk

Design pudebetræk med vores kæmpemæssige udvalg af designs, og hæv hygge-faktoren i sengen og sofaen

Produkter


Allerbedste kvalitet - design selv pudebetræk

Det siges, at man ´ligger, som man har redt´. Så red hellere op med et af vore pudebetræk, som du selv designer. Vore hovedpudebetræk passer perfekt til almindelige standardhovedpuder med målene 80 x 80 cm og 80 x 40 cm. De består af fint, glat linnedmateriale. De mindre pudebetræk til dekorationspuder fås i to forskellige varianter: I det glatte linnedmateriale samt i et noget kraftigere, strukturvævet materiale.

Pudebetræk med tryk - så enkelt er det

Individuelle pudebetræk er prikken over i´et i sofaen, lænestolen og hyggekrogen. Og pudekampene bliver endnu sjovere, hvis puderne har tryk i mange farver. Dine helt personlige pudebetræk designer du præcis ligesom din individuelle T-shirt. Find det ønskede pudebetræk i T-shirt-designeren, og kombiner det med designs fra Spreadshirt-platformen, eller upload dit eget foto og få det trykt på din pude.