1% chance over 99% tro - Poloshirt dame
Foran
Bagpå
Motiv
Motiv
Foran
Bagpå
Hazard Poloshirts - 1% chance over 99% tro - Poloshirt dame sort

Poloshirt dame1% chance over 99% tro

Vælg en størrelse
Normal størrelse
StørrelsestabelStørrelse i DK
Personaliser
Snart tilgængelig igen
fra 295 kr
Inkl. moms
plus fragt
sort
Vælg størrelse
Normal størrelse
StørrelsestabelStørrelse i DK
Leveringstid
Standard 20. Nov. - 27. Nov.
Personaliser

Dette design på andre produkter

T-shirt dame
T-shirt dame
fra 225 kr
T-shirt med rulleærmer dame
T-shirt med rulleærmer dame
fra 255 kr
Hættetrøje dame
Hættetrøje dame
fra 371 kr
Premium tanktop dame
Premium tanktop dame
fra 235 kr
Poloshirt dame
Poloshirt dame
fra 295 kr
Håndlavet til dig

Individuelt tryk til dig

Du støtter uafhængige designere ved hvert køb
Levering inden for 6-13 hverdage
Tryg levering og enkel returnering

Produktdetaljer

+

Women's Polo Shirt

Poloshirten er både sporty og casual og minder om den oprindelige bekvemme og samtidig stilfulde sportsbeklædning. I dag er den elsket som fritids-, arbejds- og team-shirten over dem alle.
  • Mærke: Gildan
  • Særlig strækbart stof
  • Stolpelukning med 4 knapper
  • Struktureret piqué-stof: 177 g/m²
  • 100% bomuld

Størrelsestabel

+
Normal størrelse
Find den rigtige størrelse: Sammenlign størrelsesangivelserne med et produkt, som du allerede har i din garderobe. Læg tøjet fladt på gulvet, så er det lettest at måle.
Størrelser
A – Længde i cm
B – Bredde i cm
StørrelseA (cm)B (cm)
S
64.742.0
M
67.345.0
L
70.050.0
XL
72.354.0
XXL
75.058.4

Om designet

+
1% chance over 99% tro
1% chance over 99% tro
Ikke kun troede på muligheder, men han fastholdt sin tro på sig selv og hans evner. Det betyder, at du aldrig vil undervurdere din evne til at vinde.
Tags: chance, "Gave idé", gave "
Silver Paw
Designere
Silver Paw
Land:
Tyskland
Flere produkter fra Silver Paw
Hocus Pocus parykker
Hocus Pocus parykker
Unicorn Poop
Unicorn Poop
Fluff Off
Fluff Off
Børnehave lærer
Børnehave lærer
ananas
ananas
Tæve tak
Tæve tak
Din mand min mand
Din mand min mand
bedste mor nogensinde hjerte
bedste mor nogensinde hjerte
elsker ananas
elsker ananas
Du kan ikke spise disse frø
Du kan ikke spise disse frø

Lignende designs

+

Andre kunder syntes godt om

+
Flere Poloshirts

Kundebedømmelser

+
5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 stjerne
0
Vis mere

Sidst set

Reset filter
Husk produkter