Tjen penge på dine designs. Enkelt og uden risiko.
Platformen til dine idéer

Præsenter dine designs på mere end 170 produkter og nå ud til 80.000 besøgende om dagen.


Altid gratis. Uden forbehold.

Offentliggør dine designs
helt enkelt og på mere end 170 produkter!

Hvor ønsker du at tilbyde dine produkter?
Vælg den salgskanal, som passer dig bedst.

Altid gratis

Offentliggør hos Spreadshirt betyder:

Offentliggør hos Spreadshirt betyder:
Spreadshirt tager sig af traffic og marketing
Du bestemmer, hvad du vil tjene på hvert salg
Dine designs på vores bestseller-produkter
Tilbage

Spreadshirt sørger for traffic & marketing // Op til 80.000 potentielle købere ser hver dag Spreadshirts produktudvalg. I løbet af et år vil dine designs blive set af næsten 30 millioner mennesker: Din kunst når ud til et kæmpestort publikum!

Du bestemmer fortjenesten pr. salg // Du beslutter, hvad dine designs er værd. Din pris kan ligge mellem 1 og 15€ og godskrives din konto ved hvert enkelt salg. På den måde har du fuld kontrol over dine indtægter.

Dine designs på vore bestseller-produkter // Når du udbyder dine designs hos Spreadshirt, er de automatisk tilgængelige på alle bestsellerprodukter. Fra T-shirts og hoodies til mobilcovers og på huer og caps: Dine designs kommer perfekt i spil på vores store udvalg af beklædning og accessories.

Altid gratis

At have sin egen shop betyder:

At have sin egen shop betyder:
Tjen mere end noget andet sted
Individuelt look-and-feel til din shop
Du bestemmer selv dit sortiment
Tilbage

Tjen mere end nogen andre steder // Spreadshirt er udbyderen, hvor du får den største indtægt. I tillæg til den designpris, du selv har fastlagt, kan du tjene op til 60% af produktprisen på affiliate provision og bonus. Det kan simpelthen betale sig!

Individuelt look-and-feel til din shop // Præsenter dit mærke, dit brand, din label eller din kollektion, præcis som du ønsker det. Design din shops udseende præcist så individuelt, som dine kunder kender og elsker det. Du bestemmer, hvilke produkter du ønsker at sælge. Gør det på netop din måde!

Du bestemmer selv dit sortiment // Som shopindehaver fastlægger du produktudvalget. Du målretter sortimentet præcis til dine kunders præferencer. Med mere end 170 kvalitetssikre accessories og beklædningsstykker tilbyder Spreadshirt dig en vifte af muligheder.

Uden risiko, uden udgifter, uden stress.
Bare rolig, vi har styr på alle detaljer.

Lagerføring
Lagerføring // Vi tager os af varelager og lagerføring. Spreadshirt har altid mere end 170 produkter og accessories på lager og producerer direkte on-demand.
Tryk
Tryk // Vi anvender udelukkende de allerbedste trykteknikker. På den måde sikrer vi altid de bedste og mest fantastiske trykresultater.
Håndtering
Håndtering // Fra bestilling og betaling til kundeservice: Vi ordner de mange detaljer for dig, som følger med, når man starter egen virksomhed. Læn dig tilbage og slap af. Vi tager os af det.
Forsendelse
Forsendelse // Takket være vore 5 produktionsenheder i Europa og USA kan vi sende bestillinger ud til mere end 150 lande.
Betalingsafvikling
Betalingsafvikling // Sælg dine designs i 19 lande og få dit budskab ud på markedspladser på 12 forskellige sprog. Spreadshirt faciliterer enkel onlinehandel i 11 forskellige valutaer.
Kundeservice
Kundeservice // Spreadshirts prisvindende kundeservice-team sikrer dine kunder en problemfri købsoplevelse. Hos os er dine kunder i de allerbedste hænder.
Læs mere Luk
Hej succes!

Spreadshirt designer

Olivier a.k.a.
Le.Duc
Designer fra
Frankrig
Designer - Olivier
Jeg har valgt Spreadshirt, fordi platformen er så kendt, og fordi det er så nemt at lægge produkter ud online. Jeg ønsker ikke at bruge mange timer på at uploade mine designs.
Paige a.k.a.
Pete Za Queen
PR-studerende fra
San Francisco
PR-studerende - Paige
Jeg arbejder og studerer og har ledt efter en ukompliceret platform til min kunst. Når man først er tilmeldt, går det helt af sig selv: Med Spreadshirt har jeg også tid til at læse (og til at spise pizza ;)).

Shopindehaver

Liz
Indehaver af
"Sweets n Treats"
Indehaver - Liz
Denne sommer åbnede jeg mit første bageri. Efterspørgslen på T-shirts var enorm! Spreadshirt har gjort det vildt let for mig at indarbejde merchandise i mit sortiment.
Kerstin
Indehaver af
"Gscheade Leibal"
Indehaver - Kerstin
Min idé med at sælge shirts med østrigske ordspil skulle bare føres ud i livet, uden at jeg skulle bekymre mig om at få dem trykt. At opbygge denne shop med Spreadshirt var enormt motiverende for mig.