Tjen penge på dine designs. Enkelt og uden risiko.
Platformen til dine idéer

Vis dine designs på over 200 produkter.


Altid gratis. Uden forbehold.

Offentliggør dine designs
helt enkelt og på mere end 200 produkter!

Herre T-shirts
Herre T-shirts
Dame hoodies og langærmede T-shirts
Dame hoodies og langærmede T-shirts
Krus
Krus
Børne T-shirts
Børne T-shirts
Mobil - og tabletcovers
Mobil - og tabletcovers
Herre tanktoppe
Herre tanktoppe
Dame T-shirts
Dame T-shirts
Herre hoodies og langærmede T-shirts
Herre hoodies og langærmede T-shirts
Caps
Caps
Dametoppe
Dametoppe

Hvor ønsker du at tilbyde dine produkter?
Vælg den salgskanal, som passer dig bedst.

Altid gratis

Det får du, når du sælger på vores markedsplads:

Det får du, når du sælger på vores markedsplads:
Vis dine designs til mere end 100.000 kunder dagligt
Tjen penge på dit talent. Helt uden omkostninger.
Kom godt fra start med din egen kampagne, Amazon & Ebay
Tilbage

Nå ud til et kæmpestort publikum // Spreadshirt har dagligt mere end 100.000 besøgende - et stort publikum til dine designs og dit talent. Reklame og begavet markedsføring tiltrækker stadig flere kunder til vores hjemmeside. Deltag og vis hele verden, hvad du kan.

Sælg helt uden risiko // Du skal bare være kreativ. Vi ordner resten. Det er helt risikofrit for dig at sælge designs hos Spreadshirt. Tilmeld dig, upload dine designs, tjen penge. Du har ingen udgifter eller udlæg, Spreadshirt tager sig af fragt og service. Alt sammen helt gratis for dig. Hver gang.

Din store chance for spotlight // Vi elsker det, når vore designere har succes. Kampagner som Ugens T-shirt og Spreadshirt Select præsenterer udvalgte designs for et millionstort publikum over hele verden. Nu har du chancen! Og prikken over i'et: På succesrige sites som Amazon og Ebay kan du nå ud til et endnu større publikum.

Altid gratis

At have sin egen shop betyder:

At have sin egen shop betyder:
Tjen mere end noget andet sted
Individuelt look-and-feel til din shop
Du bestemmer selv dit sortiment
Tilbage

Tjen mere end nogen andre steder // Spreadshop tilbyder dig markedets bedste indtægt. Du fastsætter priserne i din shop, og via bonusordningen øger du indtægten yderligere. Med fleksible rabatter lokker du kunderne til din shop. Det kan simpelthen betale sig!

Individuelt look-and-feel til din shop // Præsenter dit mærke, dit brand, din label eller din kollektion, præcis som du ønsker det. Design din shops udseende præcist så individuelt, som dine kunder kender og elsker det. Du bestemmer, hvilke produkter du ønsker at sælge. Gør det på netop din måde!

Du bestemmer selv dit sortiment // Som shopindehaver fastlægger du produktudvalget. Du målretter sortimentet præcis til dine kunders præferencer. Med mere end 200 kvalitetssikre accessories og beklædningsstykker tilbyder Spreadshirt dig en vifte af muligheder.

Sælg videre

Endelig er Spreadshirts kvalitet, hastighed og pålidelighed nu tilgængelig i din Shopify-butik!

shopify badge
Integrer problemfrit i din Shopify-butik
Din butik, dine kunder, din kontrol
Umærket Spreadshirt-kvalitet

Uden risiko, uden udgifter, uden stress.
Bare rolig, vi har styr på alle detaljer.

Lagerføring
Lagerføring // Vi tager os af varelager og lagerføring. Spreadshirt har altid mere end 200 produkter og accessories på lager og producerer direkte on-demand.
Tryk
Tryk // Vi anvender udelukkende de allerbedste trykteknikker. På den måde sikrer vi altid de bedste og mest fantastiske trykresultater.
Håndtering
Håndtering // Fra bestilling og betaling til kundeservice: Vi ordner de mange detaljer for dig, som følger med, når man starter egen virksomhed. Læn dig tilbage og slap af. Vi tager os af det.
Forsendelse
Forsendelse // Takket være vore 5 produktionsenheder i Europa og USA kan vi sende bestillinger ud til mere end 150 lande.
Betalingsafvikling
Betalingsafvikling // Sælg dine designs i 19 lande og få dit budskab ud på markedspladser på 12 forskellige sprog. Spreadshirt faciliterer enkel onlinehandel i 10 forskellige valutaer.
Kundeservice
Kundeservice // Spreadshirts prisvindende kundeservice-team sikrer dine kunder en problemfri købsoplevelse. Hos os er dine kunder i de allerbedste hænder.
Hej succes!

Spreadshirt designer

Olivier a.k.a.
Le.Duc
Designer fra
Frankrig
Designer - Olivier
Jeg har valgt Spreadshirt, fordi platformen er så kendt, og fordi det er så nemt at lægge produkter ud online. Jeg ønsker ikke at bruge mange timer på at uploade mine designs.
Paige a.k.a.
Pete Za Queen
PR-studerende fra
San Francisco
PR-studerende - Paige
Jeg arbejder og studerer og har ledt efter en ukompliceret platform til min kunst. Når man først er tilmeldt, går det helt af sig selv: Med Spreadshirt har jeg også tid til at læse (og til at spise pizza ;)).

Shopindehaver

Liz
Indehaver af
"Sweets n Treats"
Indehaver - Liz
Denne sommer åbnede jeg mit første bageri. Efterspørgslen på T-shirts var enorm! Spreadshirt har gjort det vildt let for mig at indarbejde merchandise i mit sortiment.
Kerstin
Indehaver af
"Gscheade Leibal"
Indehaver - Kerstin
Min idé med at sælge shirts med østrigske ordspil skulle bare føres ud i livet, uden at jeg skulle bekymre mig om at få dem trykt. At opbygge denne shop med Spreadshirt var enormt motiverende for mig.