Tjen penge på dine designs. Helt enkelt og uden risiko.
Platformen til dine idéer

Tjen penge på hvert salg Dine designs på mere end 200 produkter


Altid gratis. Uden forbehold.

Offentliggør dine designs
helt enkelt og på mere end 200 produkter!

Funktionsshirts
Funktionsshirts
Vintage shirts
Vintage shirts
Krus
Krus
Børne T-shirts
Børne T-shirts
Mobilcovers
Mobilcovers
Sporty tanktoppe
Sporty tanktoppe
Langærmede T-shirts
Langærmede T-shirts
Sweatshirts & hoodies
Sweatshirts & hoodies
Caps & huer
Caps & huer
Flowy Tank Tops
Flowy Tank Tops

Altid gratis

Start din egen Spreadshop

Sælg dit eget merchandise - uden udgifter.

Laptop
  • Fastsæt selv dine priser
  • Indret din shop individuelt
  • Sammensæt dit sortiment, som du vil
Få mere at videStart din egen Spreadshop

Fastsæt selv dine priser

Du bestemmer priserne // Spreadshop tilbyder dig markedets bedste indtægt. Du fastsætter priserne i din shop, og via bonusordningen øger du indtægten yderligere. Med fleksible rabatter lokker du kunderne til din shop. Det kan simpelthen betale sig!

Indret din shop individuelt

Indret din shop individuelt // Præsenter dit mærke, dit brand, dit label eller din kollektion, præcis som du ønsker det. Design din shops udseende præcis så individuelt, som dine kunder kender og elsker det. Du bestemmer, hvilke produkter du ønsker at sælge. Gør det på netop din måde!

Sammensæt dit sortiment, som du vil

Sammensæt dit design som du vil // I Spreadshops sortiment finder du hundredvis af produkter, som passer perfekt til dig og dit mærke. Beklædning til børn og voksne, accessories eller Home & living-artikler - du bestemmer dit produktudvalg anytime - inklusiv fri prissætning.

Start din egen Spreadshop

på markedspladsen

Del dine designs med et millionstort publikum.

Laptop
  • Præsentér dine designs for over 130.000 mennesker om dagen
  • Tjen penge på dit talent. Helt uden omkostninger.
  • Adgang til eksklusive kampagner, Amazon & eBay
Få mere at videSælg på vores markedsplads

Præsentér dine designs for over 130.000 mennesker om dagen

Nå ud til et kæmpestort publikum // Spreadshirt har dagligt mere end 130.000 besøgende – som potentielt ser netop dine designs og dit talent. Vores reklame i kombination med fremragende markedsføring henter stadig flere kunder til vores hjemmeside. Deltag og vis hele verden, hvad du kan.

Tjen penge på dit talent. Helt uden omkostninger.

Sælg helt uden risiko // Din eneste opgave er at være kreativ. Vi ordner resten. Salg af designs hos Spreadshirt betyder: du løber absolut ingen risiko. Tilmeld dig, upload dine designs, tjen penge Du har ingen udgifter eller udlæg, Spreadshirt tager sig af fragt og service. Alt sammen helt gratis for dig. Hver gang.

Adgang til eksklusive kampagner, Amazon & eBay

Din chance for at komme i rampelyset // Vi elsker, når vores designere har succes. Kampagner som Ugens T-shirt og Spreadshirt Select præsenterer udvalgte designs for et millionstort publikum over hele verden. Nu har du chancen! Og prikken over i'et: På succesrige sites som Amazon og Ebay kan du nå ud til et endnu større publikum.

Sælg på vores markedsplads

Sælg på den platform, du ønsker

Design produkter, som passer til dit brand, og sælg dem via de aller største shopsystemer og markedspladser.

Kom med ud på de store e-handelsplatforme.
Din shop. Din målgruppe. Dit brand.
Ingen risiko. Ingen omkostninger. Højere indtægter.
Få mere at videSælg nu med SPOD

Kom med ud på de store e-handelsplatforme.

Sælg der, hvor dine kunder befinder dig, og få alle shopsystemets fordele. Profitér af synlighed og SEO-tools hos de store spillere som Shopify, Etsy eller WooCommerce. Så let er det at sælge med SPOD!

Din shop. Din målgruppe. Dit brand.

Med SPOD tilhører din business helt og holdent dig, for takket være White Label-service er dit brand altid helt fremme. Vi tager os af produktion og forsendelse inden for 48 timer, du kommunikerer direkte med dine kunder og har fuld kontrol.

Ingen risiko. Ingen omkostninger. Højere indtægter.

SPOD er gratis, helt og aldeles. Der er ingen ekstraudgifter og ingen krav om minimumsbestilling. Du betaler først for produktet og vores trykservice, når du afgiver bestillingen. Salgspriserne og dit overskud bestemmer du helt selv. Ganske enkelt - og uden skjulte omkostninger.

Sælg nu med SPOD

Uden risiko, uden udgifter, uden stress.
Bare rolig, vi har styr på alle detaljer.

Lagerføring
Lagerføring // Vi tager os af alt det med varelager og lagerstyring. Spreadshirt har mere end 200 produkter og accessories på lager og producerer direkte on-demand.
Tryk
Tryk // Vi anvender udelukkende de allerbedste trykteknikker. På den måde sikrer vi altid de bedste og mest fantastiske trykresultater.
Håndtering
Proceshåndtering// Fra bestilling og betaling til kundeservice: Vi ordner de mange detaljer for dig, som følger med, når man starter egen virksomhed. Læn dig tilbage og slap af. Vi tager os af det.
Forsendelse
Fragt // Takket være vore 5 produktionsenheder i Europa og USA kan vi sende bestillinger ud til mere end 150 lande.
Betalingsafvikling
Betalingsafvikling // Sælg dine designs i 19 lande, og få dit budskab ud på markedspladser på 12 forskellige sprog. Spreadshirt faciliterer enkel onlinehandel i 10 forskellige valutaer.
Kundeservice
Kundeservice // Spreadshirts prisvindende kundeserviceteam sikrer dine kunder en problemfri købsoplevelse. Hos os er dine kunder i de allerbedste hænder.
Hej succes!

Shopindehaver

Indehaver - Liz

Liz , Indehaver af "Sweets n Treats"

Jeg åbnede mit første bageri denne sommer. Efterspørgslen på T-shirts var enorm! Spreadshirt har gjort det vildt let for mig at indarbejde merchandise i mit sortiment.

Indehaver - Kerstin

Kerstin , Indehaver af "Gscheade Leibal"

Min idé med at sælge shirts med østrigske ordspil skulle bare føres ud i livet, uden at jeg skulle bekymre mig om at få dem trykt. At opbygge denne shop med Spreadshirt var enormt motiverende for mig.

Markedspladsdesigner

Designer - Olivier

Olivier , Designer fra Frankrig Frankrig

Jeg valgte Spreadshirt, fordi platformen er kendt, og fordi jeg her helt ukompliceret kan lægge produkter online. Jeg ønsker ikke at bruge mange timer på at uploade mine designs.

PR-studerende - Paige

Paige , PR-studerende fra San Francisco

Jeg arbejder og studerer og har ledt efter en ukompliceret platform til min kunst. Når man først er tilmeldt, går det helt af sig selv: Med Spreadshirt har jeg også tid til at læse (og til at spise pizza ;)).