Tiptop designs til tank toppe med tryk

...eller til et andet af vore mere end 150 produkter
Kæmpeudvalg på vores markedsplads.

Produkter


Tank top-tryk med Spreadshirt

Selvom T-shirten er verdens bedste beklædningsgenstand, kan man godt bruge noget endnu luftigere, når det er allervarmest. Så er det jo godt, at Spreadshirt også trykker personlige tank toppe! Tank toppen har ingen ærmer og er derfor helt perfekt i sommervarmen. Og så er den absolut cool, når man selv har designet den!

Tank toppe med tryk er toppen!

Rigtige trendsættere skiller sig ud fra mængden. Skab dit eget helt personlige tiptoptank- look med en trykt tank top fra Spreadshirt! Tank toppe kan kombineres på utallige måder, med miniskørter, capribukser, shorts eller helt klassisk med jeans. Tank toppen kan bruges til det hele og bliver set af alle!

Der er bare et lillebitte problem i forbindelse med tank toppen: Hvad gør man, når det pludselig bliver køligt, eller der kommer en byge? Tja - man kaster et blik på det store Spreadshirt-sortiment, hvor der helt sikkert findes en løsning: Hvis det vælter ned, kan man jo for eksempel få trykt en helt personlig paraply. Og hvis kulden virkelig sætter ind, kan man ta' en sweatshirt på og for en sikkerheds skyld få tryk på et par huer. På den måde er man på den sikre side uanset vejr og vind - og kan alligevel ha' sin helt egen trykte tank top på!