15% rabat på alle varer
Gælder til og med 01.03.2017. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten kan kun anvendes på www. spreadshirt.dk og gælder ikke i Spreadshirt Partnershops. Rabatten kan ikke anvendes på gavekort. Rabatten kan anvendes ved bestillinger på max 5 produkter. Kan ikke anvendes i kombination med mængderabatter.
15OFF17
Indløs dit kode

På farten med individuelle tasker og rygsække

Gør dig klar til din daglige opdagelsesrejse - design din personlige taske med et af vore mange designs.

Produkter


Tasker og muleposer du selv designer

Tasker og rygsække er cool accessories, som du bruger, når du skal transportere dine vigtige og kæreste ejendele fra A til B. Men de kan meget mere end det. De viser, hvem du er, og hvad du vil. Og hvis du selv designer tasker og rygsække, overbringer de dit helt personlige budskab. Hos Spreadshirt, eksperten i T-shirt-design kan du få lækkert tryk på muleposer og tasker.

Shoppe, træne, skole - muleposer og rygsække med tryk

Købe ind, spille tennis, lave matematik? I hverdagen stiller vi mange forskellige krav til tasker. Og hver taske er skabt til et specielt formål. Sportstasker har plads til træningstrøjer og -bukser og f.eks. en tennisketsjer. Hvis du skal købe ind i helsekostbutikken, er det naturligvis en mulepose af stof, du har brug for. Og hvis du skal i skole og have mapper, blyanter, lommeregner osv. med, er det klassikeren fra Eastpak, du har brug for, rygsækken med plads til dit yndlingstryk. Til udflugter om sommeren kan du designe din helt personlige strandtaske. Find alle tasker og rygsække her.