15% rabat på alle varer
Gælder til og med 01.03.2017. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten kan kun anvendes på www. spreadshirt.dk og gælder ikke i Spreadshirt Partnershops. Rabatten kan ikke anvendes på gavekort. Rabatten kan anvendes ved bestillinger på max 5 produkter. Kan ikke anvendes i kombination med mængderabatter.
15OFF17
Indløs dit kode

Tæpper med tryk fra vores kæmpestore designudvalg

Fra cool til megahygge: Find det ønskede design og skab dit eget helt særlige tæppe

Produkter


Få dit yndlingsdesign trykt på et blødt og lækkert tæppe

Når det bliver koldere udenfor, skal hyggefaktoren øges inden døre. Så er det, du har brug for et lækkert tæppe til sofahjørnet, så du kan holde varmen, når du læser, ser fjernsyn eller bare skal slappe helt af. Spreadshirt er mere end blot tilforladeligt og professionelt tryk på T-shirts - hos os kan du også designe dit helt personlige tæppe. Du har et kæmpestort udvalg af designs til rådighed med alle tænkelige temaer og til enhver lejlighed. Du har endvidere muligheden for at personalisere dit helt personlige tæppe med din egen tekst. Til rådighed har du bl.a. trykmetoderne flock-tryk og flex-tryk samt special-flex-tryk.

Vidunderligt bløde og dejlig varme - tryk på tæpper med Spreadshirt

Det personaliserede hyggetæppe fra Spreadshirt er som skabt til dovne eftermiddage på sofaen. Undersiden af tæppet er i en silkeblød opkradsning, så det luner ekstra godt. Oversiden af tæppet består af glat, fastvævet sweatshirtstof. Blandingen af bomuld og polyester er nem at ha' med at gøre, og år efter år vil tæppet være din trofaste dunbløde ledsager i hyggelige stunder. Naturligvis er også designtrykkene af højeste kvalitet og bliver ved med at stråle. Hvad mangler der så for at gøre sofahyggen perfekt? For eksempel et eller flere individuelle betræk til dine puder? Vi tilbyder et stort udvalg af betræk, så du kan få trykt din helt personlige pude.