15% rabat på alle varer
Gælder til og med 01.03.2017. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten kan kun anvendes på www. spreadshirt.dk og gælder ikke i Spreadshirt Partnershops. Rabatten kan ikke anvendes på gavekort. Rabatten kan anvendes ved bestillinger på max 5 produkter. Kan ikke anvendes i kombination med mængderabatter.
15OFF17
Indløs dit kode

Få langærmede T-shirts med tryk fra vores kæmpestore designudvalg

Du finder de passende designs til de individuelle long sleeves på vores markedsplads.
Du kan også selv uploade billeder.

Produkter


Tryk på long sleeve, kæmpestort designudvalg

Langærmede T-shirts er perfekte til det hele - både til havearbejde når ærmerne skal smøges op, og når du vil holde varmen i de kølige sommeraftener. Hvis du vil gøre det rigtig personligt, kan du få tryk på din long sleeve. Spreadshirt har tusindvis af designs, du kan vælge imellem - med lige så mange forskellige temaer. Og skulle det ske, at du ikke finder det rigtige, så kan du få trykt dit eget foto eller design på din langærmede T-shirt.

Med Spreadshirt kan alle få tryk på langærmede T-shirts

En T-shirt med lange ærmer - det er den enkle, men geniale idé bag den langærmede T-shirt. De lange ærmer passer til enhver lejlighed, både til jeans, til hjemmehygge i joggingbukser og inderst inde på en kold vinterdag. Fra baby til teenager til voksen - Spreadshirt har farvestrålende long sleeves i sortimentet til alle aldersgrupper. Og skulle det blive rigtig frysende koldt, så kan du også få personligt tryk på din sweatshirt hos os. Find også et stort sommerudvalg af sjove T-shirts på vores markedsplads.