Forklæde med personaliseret broderidesign
Ingen minimumsbestilling

Broderi på forklæder fra Spreadshirt

Det fineste materiale til gastronomien og private madnørder

Nu skal der broderes
Personlig rådgivning
Skriv til os på eller ring til os på:
Grafiksupport inkluderet
Vi optimerer din broderi-fil - helt gratis.
Gratis ordretjek
Vi tester designkvalitet og placering for din ordre.

Alt andet end almindeligt: Broderi

Nærbillede af personaliseret broderet firmalogo
  • langtidsholdbar specialteknik
  • stilfuld topkvalitet
  • ideel til logoer og tekst

Broderi er stilfuldt og imponerende holdbart. På sweatshirts, caps, forklæder, poloshirts og masser af andre produkter: Broderi giver et specielt levende og eksklusivt look. Da broderiet er lavet af ægte tråde, er din tekst eller dit logo præcis lige så holdbar som tøjet.

Broderi på forklæder online

Broderede forklæder til enhver lejlighed

Nogle har brug for personaliserede forklæder til grillfesten i weekenden, andre skal bruge en stak kokkeforklæder til restauranten eller bistroforklæder til klub- eller firmafesten. Med eller uden smæk, til caféen, restauranten - eller hjemme i køkkenet: Vi skaber gerne dine idéer om til virkelighed.

Forklæder med broderilogoer

Spreadshirt tilbyder dig et stort udvalg af broderiklare forklæder. Hvad med f.eks. et trykt logo eller et individuelt firma- eller foreningsdesign? Den klarer vi: Hos os kan du selv designe dine ønskeforklæder - uanset om det er et enkelt eller til hele teamet.

Forklæder til alle: Engrosbestillinger

Overvejer du at udstyre hele dit team med broderede forklæder? Vores unisex-forklæder vinder stort på holdbarhed og kvalitet. De egner sig således perfekt som arbejdsbeklædning til professionelle kokke og andre ansatte inden for gastronomien. Som engroskunde får du naturligvis den allerbedste service. Design nemt dine valgte forklæder med dit logo eller motiv. For at gøre looket fuldkomment kunne det jo være interessant med en passende poloshirt med dit logo eller motiv.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage