Mænd iført personaliserede forklæder med broderet logo
Ingen minimumsbestilling

Vi broderer dine idéer

Broderet beklædning til dig og dit firma

Nu skal der broderes
Personlig rådgivning
Skriv til os på eller ring til os på:
Grafiksupport inkluderet
Vi optimerer din broderi-fil - helt gratis.
Gratis ordretjek
Vi tester designkvalitet og placering for din ordre.

Vi anbefaler: Fancy broderi produkter

Alt andet end almindeligt: Broderi

Nærbillede af personaliseret broderet firmalogo
  • langtidsholdbar specialteknik
  • stilfuld topkvalitet
  • ideel til logoer og tekst

Broderi er stilfuldt og imponerende holdbart. På sweatshirts, caps, forklæder, poloshirts og masser af andre produkter: Broderi giver et specielt levende og eksklusivt look. Da broderiet er lavet af ægte tråde, er din tekst eller dit logo præcis lige så holdbar som tøjet.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Jeg ønsker at få mit eget design broderet. Hvilke kriterier skal filen opfylde?

Ideelt skal dit design opfylde følgende krav:

  • Vektorgrafik i filformaterne .svg eller .ai
  • Max filstørrelse:10 MB
  • Maksimalt 3 farver
  • Linjebredde min. 1,5 mm
  • Teksthøjde min. 7 mm

I øvrigt: Vi optimerer din broderi-fil - helt gratis. Hvis du har brug for mere hjælp eller sparring på dit design, så kontakt - også helt gratis - vores designservice.

Er der krav om minimumsbestilling for broderi?

Vores ønske er, at alle individuelle motiver skal kunne anbringes på T-shirts m.m. - uafhængigt af ordrens størrelse. Derfor er der hos Spreadshirt ingen krav om minimumsbestilling. Hvis du bestiller flere artikler, får du automatisk mængderabat.

Hvilke fragtmuligheder tilbyder Spreadshirt for broderede produkter?

Inden broderiprocessen sættes i gang, kontrolleres de tilsendte data grundigt, og der udarbejdes en såkaldt punchfile. Den proces kan tage et par dage, og derfor kan vi ikke love, at din ordre ankommer helt så hurtigt som digitaltryk. Derfor tilbyder vi udelukkende standardforsendelse for broderede produkter.

Kan man bytte eller foretage reklamationer på broderi?

Ja, vi har fair returregler. Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit individuelt broderede produkt, kan du returnere den inden for 30 dage. Kontakt i givet fald vores serviceteam.

Med hvor mange farver kan I maksimalt brodere et motiv?

Hos Spreadshirt har vi som standard 19 farver til rådighed - det afhænger af dit design, hvor mange af disse du kan anvende. Hvis du ønsker at få et motiv (f.eks. dit firmalogo) broderet i en anden farve, så kontakt vores serviceteam enten telefonisk, via mail eller på WhatsApp.

Bliver alle produkter on-demand broderet i Europa?

Ja, alle broderede produkter fremstilles i Europa efter ordremodtagelse (on-demand); enten på vores produktionsenhed i Legnica i Polen eller i Krupka i Tjekkiet. Print-on-demand betyder, at dine broderede shirts er særligt bæredygtige.

Hvad er de maksimale mål for et broderet motiv?

Hos Spreadshirt er de maksimale mål for broderede motiver 209 x 209 cm. Naturligvis afhænger den maksimale størrelse også af produkttypen: På en cap er der kun plads til mindre motiver, på T-shirts til større motiver.


Som tommelfingerregel gælder det for broderi, at det ser bedst ud, når det ikke er alt for stort. Det kan forekomme, at vores broderieksperter kontakter dig vedrørende størrelsen på dit design - for under alle omstændigheder bestræber de sig på at få det bedste ud af dit broderi.

Hvor længe holder et broderet motiv på beklædning?

Ved broderi syes der ægte sytråd ind i stoffet - det er anderledes end ved print. Derfor er broderi en specielt slidstærk og langtidsholdbar forarbejdningsmetode. Det er også muligt at vaske broderi ved høje varmegrader. Se flere fordele her.

Arbejdstøj til broderi og meget mere fra Spreadshirt

Sweatshirts med broderi

Broderi er en specielt krævende og fornem trykteknik. Hold stilen både privat og professionelt med broderede hoodies, poloshirts, forklæde eller caps. Hos Spreadshirt kan du f.eks. få broderet dit personlige logo på masser af produkter. Der anvendes ægte sytråd til broderierne, hvilket gør denne forædlingsteknik ekstra langtidsholdbar.

Broderi på arbejdstøj

 Poloshirts eller sweatshirts? Hos os finder du altid broderiegnet arbejdstøj. Spreadshirt har naturligvis også broderiegnede forklæder til det gastronomiske fagområde. Fandt du ikke lige, hvad du ledte efter? Lad os hjælpe dig - sammen finder vi det perfekte udgangspunkt til netop dit logo eller din tekst.

Broderede logoer & motiver

Dit logo er dit firmas visitkort. Vælg derfor broderi som trykmetode for at opnå den særligt stilfulde effekt. Uanset om bestillingen er privat eller forretningsmæssig: Der er ingen minimumsbestilling for broderede produkter - vi indregner dog automatisk en mængderabat.

Har du brug for hjælp?
Ring til os: +45 69 91 82 53
Mandag-fredag kl. 9-18
Send en mail
Kontakt os via WhatsApp

Få svar inden for 24 timer på hverdage